....

ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΤΥΘΗΚΕ ΣΤΑΘΗΣ ΨΑΛΤΗΣ KAI ΕΓΙΝE VIRAL

<--break->

Ο δήμαρχος ντύθηκε «μηχανόβιος» στο Καρναβάλι του Κιάτου και θύμισε σε πολλούς τον Στάθη Ψάλτη από τις ταινίες της δεκαετίας του ’80

Οι Απόκριες είναι μια περίοδος χαράς και διασκέδασης, με τις μεταμφιέσεις να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι τους, και να χαρίζουν, ενίοτε, γερές δόσεις γέλιου.

Ανάμεσα στις πιο επιτυχημένες μεταμφιέσεις των φετινών Αποκριών βρίσκεται σίγουρα και αυτή του δημάρχου Κιάτου, Σπύρου Σταματόπουλου, που έκανε μια εμφάνιση που σίγουρα ξεχωρίζει.

Με αρκετό χιούμορ, αλλά και νοσταλγική διάθεση, ο δήμαρχος Κιάτου γύρισε για λίγο στο παρελθόν, και ντύθηκε Στάθης Ψάλτης, από τις ταινίες της δεκαετίας του 1980. <p>Πηγή: <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr">iefimerida.gr</a> - <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr/zoi/apokries-twitter-apotheonei-ton-dimarho-ki...">Απόκριες: Ο δήμαρχος Κιάτου ντύθηκε... «κλεφτρόνι και τζέντλεμαν» και το Twitter τον αποθεώνει - iefimerida.gr</a></p>

dimarxos


Μια από τις πιο πετυχημένες μεταμφιέσεις τον φετινών Αποκριών ανήκει σίγουρα στον δήμαρχο Κιάτου Σπύρο Σταματόπουλο.

Ο δήμαρχος ντύθηκε «μηχανόβιος» στο Καρναβάλι του Κιάτου και θύμισε σε πολλούς τον Στάθη Ψάλτη από τις ταινίες της δεκαετίας του ’80.


 

Όπως ήταν αναμενόμενο η φωτογραφία του έκανε τον γύρο των social media και έγινε αμέσως viral.



mihanovios
 
 
Κλείσιμο




Ειδήσεις σήμερα:

 

 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments