....

ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ Ο ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ [ΒΙΝΤΕΟ]

Ο γνωστός στιχουργός Νίκος Τερζής ο οποίος έγινε έξαλλος με τις δηλώσεις αγάπης που έκανε ο Σάκης Ρουβάς για τον Δημήτρη Λιγνάδη, επιμένει να του ασκεί κριτική καθώς σε δηλώσεις του το μεσημέρι της Κυριακής ξεκαθάρισε πως περιμένει μία δημόσια "συγγνώμη" από τον τραγουδιστή για τις δηλώσεις που έκανε.

Υπενθυμίζεται πως ο γνωστός μουσικοσυνθέτης έκανε χθες μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter αναφέροντας: "Τώρα αν σου απαγορεύσω να λες οποιοδήποτε δικό μου τραγούδι, θα είμαι εγώ ο κακός και ο παράξενος;" βάζοντας και το hashtag #Ρουβάς.

 

 

''Περιμένω δημόσια συγγνώμη από τον Σάκη''

"Ξέρετε πόσο ευαίσθητος είμαι σε τέτοια θέματα. Δεν μπορώ κάποιες στιγμές να μένω αμέτοχος σε όλα αυτά. Η δήλωση μου ξεκινάει με ένα "αν". Δεν έχω καμία εμπάθεια με τον Σάκη. Με λυπεί το γεγονός ότι άκουσα μία ευαισθησία μεγάλη απέναντι στο πρόσωπο ενός ανθρώπου, τον οποίο δεν θα τον κρίνω εγώ, η Δικαιοσύνη θα τον κρίνει, αλλά είναι ήδη προφυλακισμένος", είπε αρχικά ο Νίκος Τερζής και συμπλήρωσε: "Έχω δώσει ένα μήνυμα αυτή τη στιγμή. Γενικά, δεν έχω μάθει να μασάω τα λόγια μου. Ό,τι λέω σαν άνθρωπος, το εννοώ πάντα. Περιμένω και μια συγγνώμη, γιατί ο Σάκης θα έπρεπε να το πει ότι "ξέρετε κάτι, παιδιά, συγγνώμη, λάθος". Δεν μπορούμε να αγνοούμε όσα συμβαίνουν και να μένουμε στο ταλέντο".

Διαβάστε Επίσης

 

''Να μην ωραιοποιούμε καταστάσεις''

"Έχω δώσει ένα μήνυμα αυτή τη στιγμή, και ό,τι κάνω σε αυτή τη ζωή το εννοώ. Την απάντησή του δεν την είδα, το βίντεο είδα που μου την έστειλαν... Στα θύματα πρέπει να μείνουμε όλοι και όχι να ωραιοποιούμε πράγματα. Δεν έχω καμία εμπάθεια με τον Σάκη, και ο ίδιος μου ο αδερφός να το έκανε θα είχα την ίδια στάση", είπε στην εκπομπή ''Καλύτερα δε γίνεται''.

 

ΒΙΝΤΕΟ

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments