....

ΠΟΙΟΣ ΘΑΜΩΝΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΝ ΤΕΡΛΕΓΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΕ LIVE; - ΒΙΝΤΕΟ

Απίστευτα τα όσα διαδραματίστηκαν σε κέντρο της Αυστραλίας που τραγουδούσε ο Βασίλης Τερλέγκας, όταν θαμώνας τον έπιασε από τον λαιμό ξαφνικά.Βασίλης Τερλέγκας εμφανίστηκε σε κέντρο στην Αυστραλία κι έγινε πρωταγωνιστής σε ένα απίστευτο σκηνικό, καθώς ενώ τραγουδούσε ένας από τους θαμώνες κινήθηκε απειλητικά εναντίον του, πιάνοντας τον από τον λαιμό. Το όλο περιστατικό απαθανατίστηκε σε βίντεο το οποίο έφερε στη δημοσιότητα η εκπομπή «ΤLive» Εκεί ο Βασίλης Τερλέγκας φαίνεται να πλησιάζει σε ένα τραπέζι για να μιλήσει με τους θαμώνες.

«Μωρό μου, Παναγία μου. κουκλάρα μου», ακούγεται να λέει ο τραγουδιστής και έπειτα ένας από τους ομογενείς θαμώνες σηκώθηκε και τον άρπαξε.

Επεισόδιο εκτυλίχθηκε σε νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίστηκε ο Βασίλης Τερλέγκας, σε περιοδεία του στην Αυστραλία.

Σύμφωνα με την εκπομπή "T-live" του Alpha, ο γνωστός τραγουδιστής δέχτηκε επίθεση από θαμώνα του μαγαζιού, ο οποίος τον έπιασε από το σακάκι και το κεφάλι.

 

Ο Βασίλης Τερλέγκας αυτές τις μέρες περιοδεύει στην Αυστραλία. Σε ένα μαγαζί στην Αδελαΐδα, ο τραγουδιστής πλησίασε σε ένα τραπέζι και έδωσε το μικρόφωνο σε έναν θαυμαστή του…

"Μωρό μου, Παναγία μου…". Δυο φράσεις του Βασίλη Τερλέγκα σε κάποια από τις γυναίκες της παρέας φαίνεται πως ήταν αρκετές, σύμφωνα με κάποιους θαμώνες, για να ανάψουν τα αίματα. Ένας άντρας σηκώνεται και τον πιάνει από το λαιμό.

 

Ωστόσο, ο ίδιος ο τραγουδιστής, μιλώντας στην εκπομπή του Alpha, έδωσε τη δική του εκδοχή για το επεισόδιο. "Μου ζήτησε το παλικάρι ένα τραγούδι και του είπα "θα το πω μετά" και στεναχωρήθηκε που του είπα "θα το πω μετά"" είπε αρχικά.

 

Ο Βασίλης Τερλέγκας υποστήριξε ότι η αιτία για το επεισόδιο ήταν μια "παραγγελιά" που δεν εκπληρώθηκε στην ώρα της.

"Πήγε να μου πάρει το σταυρό λέει γιατί δεν του είπα το τραγούδι. Δεν με χτύπησε. Πολύ καλό παιδί ήταν. Απλώς, δεν του το είπα στην ώρα του… Τίποτα… Όλοι ήταν μεθυσμένοι, πετάγανε λουλούδια, χαμός στο ίσωμα. Τον γνωρίζω τον άνθρωπο. Είναι φίλοι μου παιδιά, έρχονται στην Αθήνα και με βλέπουν. Όλη η παρέα αυτή.

Δεν χειροδίκησε ο άνθρωπος, ούτε με χτύπησε, ούτε με άγγιξε το παιδί με κακή προαίρεση. Ίσα-ίσα που του μίλαγα μετά. Αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά σε άλλα που έχω τραβήξει. Και είναι και φίλοι μου, έτσι; Όσο γνωστοί είναι, τόσες απαιτήσεις έχουν μερικές φορές. Δεν είναι κακό αυτό" δήλωσε στην εκπομπή του Alpha ο Βασίλης Τερλέγκας.

 

«Μου ζήτησε το παλικάρι ένα τραγούδι και του είπα "θα το πω μετά" και στεναχωρήθηκε που του είπα "θα το πω μετά"» δήλωσε στην εκπομπή «TLive» ο Β. Τερλέγκας σχετικά με το συμβάν.

«Πήγε να μου πάρει το σταυρό γιατί δεν του είπα το τραγούδι. Δεν με χτύπησε. Πολύ καλό παιδί ήταν. Απλώς, δεν του το είπα στην ώρα του… Τίποτα… Όλοι ήταν μεθυσμένοι, πετάγανε λουλούδια, "χαμός στο ίσωμα". Τον γνωρίζω τον άνθρωπο. Είναι φίλοι μου παιδιά, έρχονται στην Αθήνα και με βλέπουν αυτοί… Όλη η παρέα αυτή. Δεν χειροδίκησε ο άνθρωπος, ούτε με χτύπησε, ούτε με άγγιξε το παιδί με κακή προαίρεση. Ίσα – ίσα που του μίλαγα μετά. Αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά σε άλλα που έχω τραβήξει. Και είναι και φίλοι μου, έτσι; Όσο πιο γνωστοί είναι, τόσο πιο πολλές απαιτήσεις έχουν μερικές φορές. Δεν είναι κακό αυτό» συμπλήρωσε ο γνωστός τραγουδιστής κατόπιν σχετικών ερωτήσεων.

 

 
Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments