....

ΠΟΛΙΤΕΣ Ν. ΠΕΛΛΑΣ : ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ Ν. ΠΕΛΛΑΣ

Πολίτες του Ν. Πέλλας, προς τους Βουλευτές του Νομού.

Παρακαλούμε για δημοσίευση

 

 

Πολίτες Ν. Πέλλας

 

Ανοιχτή επιστολή προς τους βουλευτές του Ν. Πέλλας

Μην μας προδώσετε!

 

Γάμος ομοφυλόφιλων

 

Με την παρούσα, εκφράζουμε τη θλίψη, την απογοήτευση και την αγανάκτησή μας για το προωθούμενο αντισυνταγματικό νομοσχέδιο, το οποίο είναι αντορθόδοξο και αντεθνικό και παραβιάζει το Σύνταγμα και τον ευαγγελικό νόμο, σύμφωνα με τον οποίο ο γάμος είναι «Μυστήριον μέγα» «εις Χριστόν και εις την Εκκλησίαν».

 

Η παράλληλη θέσπιση της «ομοφυλόφιλης γονεϊκότητας» μέσω υιοθεσίας και (με διάφορες διόδους) μέσω παρένθετης κύησης συμβάλλει στην κατάργηση της πατρότητας και της μητρότητας, στη μετατροπή τους σε ουδέτερη γονεϊκότητα, καθώς και στην εξαφάνιση των ρόλων των δύο φύλων μέσα στην οικογένεια.

 

Σας μεταφέρουμε την επιθυμία και την παράκλησή μας να αντισταθείτε και να μην αποδεχθείτε το προς ψήφιση νομοσχέδιο, καθώς αυτό πλήττει και καταλύει τη δομή της οικογένειας, της κοινωνίας και του έθνους, ενώ η ενδεχόμενη ψήφισή του σας τοποθετεί αυτομάτως απέναντι στον νόμο του Θεού και τη θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού.

 

Το νομοσχέδιο είναι απέναντι στη φύση και στον Θεό. Είναι κάτι το οποίο ο Λαός δεν μπορεί να το δεχθεί και διαμαρτύρεται, ως έχει δικαίωμα και ευθύνη, προς την κυβέρνηση του κράτους.

 

Επιχειρείται να χτυπηθεί η πίστη και το DNA του Έλληνα, αλλάζοντας τη χριστιανική και παραδοσιακή οικογένεια.

 

Το νομοσχέδιο είναι αντισυνταγματικό και αντιεκκλησιαστικό και ανατρέπει τη σύσταση και τη δομή της παραδοσιακής μορφής της οικογένειας και συμβάλλει στη συστηματική αποδόμηση των αρχών, των αξιών και των ιδανικών του λαού μας.

 

Ουσιαστικά, τα παιδιά εγκαταλείπονται να μεγαλώσουν σε ένα αμφιλεγόμενο περιβάλλον, που δεν συμβάλλει στην ψυχική τους ισορροπία και δεν εγγυάται την ομαλή ψυχοσωματική τους ανάπτυξη, ενώ με την ψήφισή του, γίνεσθε συνυπεύθυνοι για ό,τι άλλο βιώσουν τα παιδιά.

 

Καλούμε, λοιπόν, όλους τους εκπροσώπους μας στο Κοινοβούλιο να πράξουν αυτό που επιβάλλουν οι νόμοι του Θεού και η θέληση του ελληνικού λαού.

Αντισταθείτε!

Μην το ψηφίσετε!

Ούτε να απέχετε!

 

Πολίτες του ν. Πέλλας

 

Ακολουθούν 540 υπογραφές (Στη διάθεσή σας, αν χρειασθεί.)

Ευχαριστούμε.
Παπαδόπουλος Θεόφιλος

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments