....

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 2019: Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ( VIDEO)

Σε εξέλιξη η πορεία για το Πολυτεχνείο, με τις αστυνομικές δυνάμεις να είναι σχεδόν διπλάσιες σε σχέση με άλλες χρονιές.

Με επικεφαλής τον Αλέξη Τσίπρα, στο μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ, βρίσκεται σε εξέλιξη η πορεία για το Πολυτεχνείο, με το κέντρο της Αθήνας αστυνομοκρατούμενο εδώ και αρκετές ώρες, αλλά και τον κόσμο και τα συνδικάτα και τους φορείς να δηλώνουν δυναμική παρουσία και τα συνθήματα να αφορούν τόσο τους κοινωνικούς αγώνες, όσο και το προσφυγικό.

Ο πρώην πρωθυπουργός, έφτασε στην κινητοποίηση και δέχτηκε αγκαλιές και φιλιά από τους συντρόφους του, χαιρετίζοντας αρκετούς, ενώ στη συνέχεια πήρε τη θέση του και ξεκίνησε την πορεία.

Για λίγο, βρέθηκε στο μπλοκ της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία έδωσε τον τόνο με συνθήματα όπως "Οι εξεγέρσεις δεν μπαίνουν σε μουσεία, εμπρός για της γενιάς μας τα Πολυτεχνεία".

Συνθήματα που ακούγονται είναι επίσης: "Οι μετανάστες είναι της γης οι κολασμένοι, Έλληνες και ξένοι εργάτες ενωμένοι".

 "Καρφί και πρόκα σε κάθε Καλαμπόκα" (σ.σ. για το μέλος της ΟΝΝΕΔ που σκότωσε τον καθηγητή Νίκο Τεμπονέρα).

Επίσης: "Ο Τεμπονέρας ζει, με Πέτρουλα, Λαμπράκη μας οδηγεί".

Η συμμετοχή βουλευτών και πρώην υπουργών στο μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ είναι... μαζική.

Το "παρών" δίνουν η Ρένα Δούρου, ο Γιάννης Μπαλάφας, ο Γιάννης Βίτσας, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ο Τρύφωνας Αλεξιάδης, ο Θοδωρής Δρίτσας, ο Πάνος Σκουρλέτης, ο Νίκος Τόσκας, ο Νίκος Βούτσης, ο Νίκος Παππάς, ο Γιάννης Ραγκούσης, η Θεανώ Φωτίου, η Ραλλία Χρηστίδου, ο Στέλιος Κούλογλου κ.α.

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments