......

ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΣΑΛΟΝΙΟΥ;


 
Το τραπεζάκι του σαλονιού ή αλλιώς του καφέ, ακούγεται ως κάτι το πολύ εύκολο να διακοσμήσεις, αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι. Ο χώρος τους είναι περιορισμένος και πολλές φορές αν και έχουμε τοποθετήσει ελάχιστα πράγματα, μέσα σε λίγη ώρα μπορεί να το βρούμε σε πλήρη αταξία.


Τα τραπεζάκια σαλονιού είναι από τα πιο κεντρικά σημεία του σπιτιού. Πρόκειται για το σημείο γύρω από το οποίο μαζεύεται η οικογένεια, αλλά και οι φίλοι μας.


Ας δούμε μερικά βασικά αντικείμενα διακόσμησης γι’ αυτό το έπιπλο:
Διακοσμητικός δίσκος
Τραπέζι – δίσκος
Στοίβα με βιβλία


Είναι πολύ σημαντικό, πριν προχωρήσουμε στη διακόσμηση του coffee table να λάβουμε υπ’ όψιν μας τη χρωματική παλέτα που θα χρησιμοποιήσουμε. Καλό είναι να κινηθούμε σε μια παλέτα τριών χρωμάτων για να πετύχουμε αρμονία στο χώρο μας.
Κινούμαστε, λοιπόν, σύμφωνα με το στυλ του τραπεζιού για να μπορέσουμε να κάνουμε τον χώρο μας να δείχνει μεγάλος και φωτεινός.
Πιο αναλυτικά ας δούμε μερικές διακοσμητικές επιλογές:


Διακοσμητικός δίσκος για τραπεζάκια σαλονιού
Ο διακοσμητικός δίσκος είναι βασικό διακοσμητικό στοιχείο για το τραπέζι του σαλονιού, αλλά και απολύτως πρακτικό. Εκτός ότι ανεβάζει το επίπεδο του τραπεζιού, προσφέρει την απίστευτη ευκολία και τον τρόπο να μαζεύεις όλα τα αντικείμενα από το τραπεζάκι του καφέ με μια κίνηση, έτσι ώστε να δημιουργήσεις περισσότερο χώρο στο τραπέζι τη στιγμή που τον χρειάζεσαι. Βλέπουμε λοιπόν πως ένας διακοσμητικός δίσκος δεν είναι μόνο διακοσμητικός, αλλά προσφέρει και πρακτικές λύσεις.


Τραπέζι δίσκος για αντί για τραπεζάκι σαλονιού


Ο δίσκος αυτός θα πρέπει να αφήνει ένα μέρος της επιφάνειας του τραπεζιού ακάλυπτο, ενώ παράλληλα μπορείς να επιλέξεις δίσκους στο ίδιο σχήμα με το τραπέζι ή και διαφορετικό αν είσαι πιο τολμηρός και θέλεις να παίξεις με τα γεωμετρικά σχήματα. Προσπάθησε να επιλέξεις έναν διακοσμητικό δίσκο που θα ταιριάξει με το υλικό και το χρώμα του τραπεζιού σου. Το ξύλο, το μέταλλο, το ρατάν, η ψάθα ή ακόμα και το τσιμέντο είναι στα υλικά επιλογής και σίγουρα θα βρεις πολλά τέτοια έπιπλα Sofa.gr.


Βιβλία για τραπεζάκι σαλονιού


Αν διαθέτεις πάρα πολλά βιβλία, γιατί να μην τα χρησιμοποιήσεις ως ένα μικρό διακοσμητικό τραπεζάκι σαλονιού. Φυσικά, δεν λέμε να ακουμπάς τον καφέ και το νερό σου πάνω σε αυτά, απλώς να δώσεις μια πιο σοφιστικέ διάθεση στο χώρο σου. Μάλιστα, έχοντας τοποθετημένα μερικά βιβλία κατ’ αυτόν τον τρόπο, έχεις τη δυνατότητα, τις στιγμές της χαλάρωσης, να πιάνεις και ένα βιβλίο να διαβάσεις.
Αυτές είναι μόνο μερικές ιδέες για να διακοσμήσετε με τον καλύτερο τρόπο το τραπεζάκι του σαλονιού σας και να δώσετε μια νέα, μοντέρνα αίσθηση και πνοή  σε αυτόν τον ιδιαίτερο χώρο όπου οικογένειες και φίλοι μοιράζονται όμορφες στιγμές ανάμεσα στα μοντέρνα έπιπλα Sofa.gr.

Σχόλια - Facebook Comments