WWW.TASTV.GR

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΣΧΑΡΑ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΨΗΣΙΜΟ

Πονοκέφαλο προκαλεί το καθάρισμα της σχάρας από τα λίπη, ιδιαίτερα

μετά από ψήσιμο λιπαρών κρεατικών ή ψαριού. Ας κάνουμε τη σχάρα αντικολλητική !

Δεν το έχουμε δοκιμάσει, αλλά είδαμε ότι κυκλοφορεί παντού σαν tip καθαριότητας στο διαδίκτυο, γι′ αυτό και σας το παρουσιάζουμε.

Διαδικασία :

1. Κόβουμε ένα κρεμμύδι στη μέση

2. Το καρφώνουμε με ένα πιρούνι

3. Τρίβουμε όλη την επιφάνεια της σχάρας με το κρεμμύδι

kremmydi-antikollhtiko-sxaras

Καλή επιτυχία !

Σχόλια - Facebook Comments