ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΣΧΑΡΑ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΨΗΣΙΜΟ
Παρασκευή, 6 Ιουνίου, 2014 - 22:57
Πονοκέφαλο προκαλεί το καθάρισμα της σχάρας από τα λίπη, ιδιαίτερα
μετά από ψήσιμο λιπαρών κρεατικών ή ψαριού. Ας κάνουμε τη σχάρα αντικολλητική !
Δεν το έχουμε δοκιμάσει, αλλά είδαμε ότι κυκλοφορεί παντού σαν tip καθαριότητας στο διαδίκτυο, γι′ αυτό και σας το παρουσιάζουμε.
Διαδικασία :
1. Κόβουμε ένα κρεμμύδι στη μέση
2. Το καρφώνουμε με ένα πιρούνι
3. Τρίβουμε όλη την επιφάνεια της σχάρας με το κρεμμύδι
Καλή επιτυχία !
Κατηγορία:
Σχόλια - Facebook Comments