....

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε σήμερα το πρωί με τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Κωνσταντίνο Κούγκα, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης προκειμένου να ενημερωθεί για την προετοιμασία της διαδικασίας των πανελλαδικών εξετάσεων και την ύπαρξη τυχόν προβλημάτων.

 

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης ανέφερε ότι οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας παραμένουν σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση τυχόν απρόοπτων θεμάτων που θα προκύψουν στα σχολεία της Πέλλας κατά την περίοδο των εξετάσεων, ώστε να συνδράμουν στο έργο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης, σε μήνυμά του για την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων αναφέρει:

 

«Οι τελειόφοιτοι μαθητές και μαθήτριες των Λυκείων μπαίνουν από την ερχόμενη εβδομάδα σε μία δύσκολη περίοδο πρωτίστως για τους ίδιους, τις οικογένειές τους και τους δασκάλους τους. Η έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων ‘αντανακλά’ τους κόπους μίας ολόκληρης χρονιάς που οι μαθητές και οι μαθήτριες δούλεψαν σκληρά και προετοιμάστηκαν για τη διαδικασία των εξετάσεων. Μία ψυχοφθόρα και επίπονη διαδικασία η οποία πρέπει να αντιμετωπιστεί με ψυχραιμία και καθαρό μυαλό. Μεγάλη επιβράβευση, η εισαγωγή στα πανεπιστημιακά και τεχνολογικά ιδρύματα της Χώρας. Η συνέπεια, η εργατικότητα και η συνεχής προσπάθεια για βελτίωση ανταμείβεται, οπότε οι υποψήφιοι μαθητές και μαθήτριες πρέπει να αποτυπώσουν αυτήν την περίοδο όλα όσα έμαθαν όλη τη χρονιά. Εύχομαι καλή επιτυχία στα παιδιά μας και καλή δύναμη στις οικογένειες και τους δασκάλους, που δίνουν κι αυτοί τον δικό τους αγώνα. Τέλος, θα ήθελα να συγχαρώ τον Διευθυντή και τα στελέχη της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας για την άρτια προετοιμασία για την επιτυχή πραγματοποίηση των πανελλαδικών εξετάσεων».

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments