....

ΠΡΩΗΝ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ BIG BROTHER ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΣΕ ΕΡΩΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ;

<--break->

Μπορεί να έχει δημιουργηθεί ένας κακός χαμός με το νέο κύκλο του Big Brother, αλλά ο παλιός φαίνεται πως... άνοιξε νέους ορίζοντες στους συμμετέχοντες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού Yes, πρώην παίκτης αυτού βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με γνωστή εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταιvιών, στην οποία πλέον εργάζονται η Ίννα και ο Τεό, γνωστοί για την επιτυχία τους στη συγκεκριμένη βιομηχανία.

 
 

<--break->

Ποιος είναι ο πρώην παίκτης του Big Brother

Ο λόγος για τον Νικόλα Παπαπαύλου, ο οποίος είχε μιλήσει ανοιχτά για τις προτιμήσεις του μέσα στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, ξεκαθαρίζοντας πως προτιμά για παρτεvέρ άτομα του ιδίου φύλου.

 

Όσα δεν γνώριζες για τον 37χρονο ομοφυλόφιλο πρώην παίκτη του Big Brother

«Είμαι ο Νικόλας Παπαπαύλου. Είμαι διαχειριστής ακινήτων. Είμαι ένα ανοιχτά γκέι άτομο και έχω την καλύτερη σχέση με όλους. Είμαι εδώ για να περάσω το μήνυμά μου σε όσους εναντιώνονται στη διαφορετικότητα. Λόγω της διαφορετικότητάς μου στα χρόνια του σχολείο οδήγησε στο να δεχτώ από λεκτική έως και σωματική βία. Είμαι σήμερα εδώ για να δείξω σε όλα τα παιδιά που μπορεί να αντιμετωπίζουν κάτι παρόμοιο, ότι δεν πρέπει να κλειδώνονται, δεν πρέπει να πηγαίνουν πίσω.

Τι σχέση έχω με τη μητέρα μου; Για μένα είναι φίλη, μητέρα, όπως την αποκαλώ “συντροφάκι”.

Σαν χαρακτήρας έχω αρκετές παραξενιές. Είμαι αρκετά εκρηκτικός και ισχυρογνώμων. Δε θα δεχτώ το να πειράξει κάποιος τα πράγματά μου, το να λερώνει το χώρο και να μην τον μαζεύει. Δέχομαι τον αντίλογο, δεν δέχομαι καμία γνώμη που δεν στηρίζεται σε επιχειρήματα. Γενικότερα δεν έχω μπει για να κάνω φίλους. Έχω μπει για να παίξω».

  • Ο 37χρονος gay ακτιβιστής Νικόλας Παπαπαύλου μένει στο Παγκράτι.
  • Έχει τρία σκυλιά.
  • Διαχειρίζεται ακίνητα για γνωστή πλατφόρμα ενοικίασης.
  • Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στη μητέρα του.
  • Στόχος του είναι να της αγοράσει σπίτι με το χρηματικό έπαθλο του Big Brother!
  • Είναι επίμονος, εκρηκτικός, με απόλυτο τρόπο σκέψης, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα bullying & διαφορετικότητας.
    2021-06-22-125138 2021-06-22-125128

     

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments