......

ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

 

 

Είναι σημαντικό τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων HYPERLINK    "https://www.maxxparts.gr/"   που αγοράζουμε να πληρούν κάποιες βασικές προϋποθέσεις πρώτα απ’ όλα για την ασφάλειά μας. Επομένως, τα ανταλλακτικά Nissan και γενικότερα οποιασδήποτε άλλης αξιόπιστης εταιρείας ανταλλακτικά αυτοκινήτου πρέπει να πληρούν διάφορες προδιαγραφές.

Για το λόγο αυτό μην παραλείψεις και ζήτα πάντα εγγύηση για τα ανταλλακτικά αυτοκινήτου για να ξέρεις πως συμβαδίζει πάντα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή.

  • Κάτι πολύ βασικό είναι τα ανταλλακτικά που θα χρησιμοποιήσουμε να είναι σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή. Ιδιαίτερα αν επιλέξουμε after market ή ανακατασκευασμένα ανταλλακτικά θα πρέπει να σιγουρευτούμε για το αν πληρούν της απαραίτητες προδιαγραφές.
  • Ο πειρασμός του χαμηλού κόστος ίσως είναι μεγάλος αλλά θα πρέπει να σκεφτούμε αυτό που αναφέραμε παραπάνω. Η χρήση καλών ανταλλακτικών αυξάνει την ασφάλεια μας, άρα χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί.
  • Κάτι άλλο που απαιτεί την προσοχή μας είναι να σιγουρευτούμε ότι τα ανταλλακτικά αυτοκινήτου που θα χρησιμοποιήσουμε θα έχουν επίσημη εγγύηση. Πολλά μπορεί να συμβούν αφού φύγουμε από το συνεργείο. Υπάρχουν συνέργεια που χρησιμοποιούν την έννοια της εγγύησης πολύ γενικά ή άλλα που αποφεύγουν να αναφέρουν τι ακριβώς καλύπτει η εγγύηση του ανταλλακτικού.
  • Για να είμαστε σίγουροι, λοιπόν, ότι δεν θα πληρώσουμε διπλά και τρίδιπλα την αξία ενός ανταλλακτικού, ρωτάμε πάντα το συνεργείο τόσο για την χρονική περίοδο της εγγύησης, όσο και τι ακριβώς καλύπτει σε περίπτωση που τα ανταλλακτικά αυτοκινήτου είναι ελαττωματικά.

Έτσι, ένα σημαντικό μέρος της επισκευής εξαρτάται από τα ανταλλακτικά αυτοκινήτου και το υπόλοιπο από την καλή επιλογή του μηχανικού που θα αναλάβει να ολοκληρώσει την επισκευή του οχήματός μας.

  • Η επιλογή σωστού ανταλλακτικού πρέπει να συνδυάζεται πάντα από την επιλογή του κατάλληλου συνεργείου. Είναι καλό να επιλέγουμε μόνο εξειδικευμένα συνεργεία, οι μηχανικοί των οποίων θα έχουν την απαραίτητη τεχνογνωσία και ξέρουν πώς να τοποθετήσουν σωστά τα ανταλλακτικά σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή. Η καλή φήμη ενός συνεργείου και η συζήτηση που θα έχουμε με τους μηχανικούς, συνήθως λένε πολλά για την ποιότητα της εργασίας του.
  • Πριν αγοράσεις λοιπόν, καινούρια ανταλλακτικά μην παραλείψεις να σκεφτείς καλά τι είδος ανταλλακτικών θα επιλέξεις και να προβείς σε μια καλή έρευνα της αγοράς.
  • Τα σωστά και ποιοτικά ανταλλακτικά αυξάνουν την ασφάλεια και την μεταπωλητική αξία οπότε έχεις πολλά να κερδίσεις. Επίλεξε τα ανταλλακτικά αυτοκινήτου που καλύπτουν τις ανάγκες σου, συνδυάζουν ποιότητα και τιμή και είναι σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή. Και πρόσεχε πάντα να παίρνεις επίσημη εγγύηση και να εμπιστεύεσαι μηχανικούς που ξέρουν.
  • Αν από την άλλη δεν είσαι σίγουρος για το ποια ανταλλακτικά αυτοκινήτου είναι καλό να αγοράσεις, μη διστάσεις να ζητήσεις από τον μηχανικό με τον οποίο συνεργάζεσαι να αγοράσει εκείνος τα ανταλλακτικά, ώστε να γίνει η σωστή επιλογή.


 

Σχόλια - Facebook Comments