....

ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ ΣΤΗ ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ

Ταυτοποίηση των προσώπων πίσω από τις ηλεκτρονικές επιθέσεις σε βάρος του ζητά ο Πάνος Σκουρλέτης, προσφεύγοντας στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. 

Ο πρώην υπουργός ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης κινείται νομικά εναντίον χρηστών του Twitter/ X και μετά από «ηλεκτρονικές επιθέσεις» που έχει δεχθεί το τελευταίο διάστημα από ανώνυμους λογαριασμούς της πλατφόρμας, όπως ο λογαριασμός «Πεν Νταλαούρα» που έχει γράψει αρκετά tweets για τον πρώην υπουργό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Πάνος Σκουρλέτης θα θέσει ζήτημα εξυγίανσης του δημόσιου λόγου.

Το account με το όνομα «Πεν Νταλαούρα» έχει επιτεθεί αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα στον πρώην γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Και τώρα οι δυο μας κ πάλι τρελό αγόρι», ανέφερε ο λογαριασμός χθες με φωτογραφία στο κέντρο της οποίας βρίσκεται ο Πάνος Σκουρλέτης.

 

To βράδυ της Τετάρτης, ο συγκεκριμένος ανώνυμος λογαριασμός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του Π. Σκουρλέτη αναφέροντας πως «τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο κι ο πρόεδρος μας, ο Στέφανος Κασσελάκης πρέπει θέσουν εκτός κόμματος τους υπονομευτές του».

Παράλληλα ανέφερε ότι «το κόμμα των losers με το σκυμμένο κεφάλι στον Σκαι, τελείωσε τη μέρα της εκλογής του Στέφανου Κασσελάκη» και σημείωσε πως τα μέλη του κόμματος «είναι περήφανοι άνθρωποι που αποφάσισαν με δημοκρατικούς όρους ποιον θέλουν και ποιους όχι».

«Όποιος δεν το αντέχει θέτει αυτομάτως κ αυτοβούλως εαυτόν εκτός κόμματος. Αρκετά κύριοι», κατέληξε στην ανάρτηση η «Πεν Νταλαούρα».

 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments