....

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΟΛΕΪ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Πρωτάθλημα Βόλεϊ Α2 Εθνικής Γυναικών
ΓΑΙΑ ΔΡΑΜΑΣ -ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 1-3
Την Κυριακή 19-12-2012 και ώρα 15:00 η ομάδα βόλεϊ Γυναικών ΠΑΣ Ίκαρος Έδεσσας αγωνιστικε στο ΔΑΚ Δράμας με την ομάδα ΑΣ Γαία Δράμας για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.
Τα κορίτσια της Έδεσσας πραγματοποίησαν μια αρκετά καλή εμφάνιση, κατάφεραν να επικρατήσουν,απέναντι στην αξιόμαχη αμάδα της Δράμας.
Στο πρώτο σετ και κάτω από δύσκολες συνθήκες, με τον ήλιο να τυφλώνει, λόγω έλλειψης σκίαστρων, οι Εδεσσαίεςαθλήτριες κατάφεραν με αποτελεσματικό σερβίς και καλή επιθετική λειτουργία να κατακτήσουν το πρώτο σετ με 23-25. Στο δεύτερο σετ πραγματοποιώντας και αποδίδοντας ένα πολύ αποτελεσματικό παιχνίδι τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά οι γυναίκες από την πόλη των Καταρρακτών, επικράτησαν με 14-25. Το τρίτο σετ όμως ήταν και αυτό το οποίο έδωσε το δικαίωμα στην ομάδα της Δράμας να πιστέψει στην ανατροπή και γιατί όχι και στην νίκη. Η αδικαιολόγητη χαλαρότητα που υπέδειξαν τα κορίτσια της Έδεσσας λίγο έλειψε να τους στερήσουν μία καθαρή νίκη. Η ομάδα της Δράμας επικράτησε και κέρδισε το 3ο σετ και έβαλε δύσκολα στις φιλοξενούμενες. Οι Δραμινές αθλήτριες με ανεβασμένη ψυχολογία και την υποστήριξη της κερκίδας στο 4ο σετ προσπάθησαν να επικρατήσουν και να οδηγήσουν το παιχνίδι στο ταϊ μπρέικ, έτσι το συγκεκριμένο σετήταν πολύ συναρπαστικό και κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Το αποτελεσματικό μπλοκ και τα καλά επιθετικά τελειώματα των γυναικών του Ίκαρου Έδεσσας δεν επέτρεψαν στις γηπεδούχες  να διεκδικήσουν την νίκη, οδηγώντας το παιχνίδι στο ταϊμπρέικ. Το τελικό σκορ του 4ου σετ 21-25 ήταν αυτό που έδωσε και την νίκη στον Ίκαρο Έδεσσας με 1-3 σετ.  Η νίκη αυτή δίνει αρκετές πιθανότητες στην ομάδα της Έδεσσας να κυνηγήσει το όνειρο της που είναι η παραμονή στο απαιτητικό και δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣ Γαία Δράμας: (Κυριαζίδης Χρ.) ΠαπαδοπούλουΣ., Νταλιάνη Κ., Καλούση Μ-Σ., Καπετάνοη Μ., Τουτούνη Μ., Μακρίδου Α., Χιντζίδου Ε., Χατζημιχαήλ , Παναγιωτίδου, Παρλόγλου Ε., Σωτηροπούλου Π., Παυλίδου Α.   
ΠΑΣ Ίκαρος Έδεσσας: (Ρέτζιου Ευτυχία) Χρήστου Νίκ., Παπαδοπούλου Φωτ., Ιωαννίδου Μαρ., Πορτοκαλίδου Σοφ., Τερζόγλου Ιωαν., Καλαϊτση Ευγ.,  Σταυρίδου Αικ., Κυβελίδου Αθ.,  Τοτίδου Κατ., Καρτσώλη Ε-Π., Μούσιου Ιωαν.
Μετά το παιχνίδι η αποστολή του Ίκαρου Έδεσσας επισκέφτηκε το χώρο της Ονειρουπόλης  στη Δράμα, τα κορίτσια  φωτογραφήθηκαν και πέρασαν όμορφες και ευχάριστες στιγμές.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments