....

ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗΣ ΚΕΡΑΣΙΟΥ ΣΤΟΝ ΆΓΡΑ ΕΔΕΣΣΑΣ (VIDEO)

Ξεκίνησε η τριήμερη γιορτή του κερασιού στο χωριό Άγρα της Έδεσσας.

Πρώτη μέρα Παρασκευή 4-7-2014 στο γήπεδο του Άγρα πραγματοποιήθηκαν οι καθιερωμένες εμφανίσεις χορευτικών συγκροτημάτων από συλλόγους.

Στην εκδήλωση Παρευρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης, ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Γιάννου και οι δύο βουλευτές Τζαμτζής και Σταμενίτης.

Οι επισκέπτες μπορούσαν να γευτούν γλυκό από κεράσι επίσης ποτό κερασιού και να δοκιμάσει στα εξαιρετικά σε γεύση κεράσια του Άγρα.

Επίσης υπήρχαν επιχειρηματίες οι οποίοι εκθέσαν τα προϊόντα όπως από τρακτέρ, βοηθητικά εργαλεία για τους αγρότες η αντιπροσωπεία της Vodafone και σε άλλα περίπτερα υπήρχαν το βιβλιοπωλείο του κ. Τουφεξή, μία επαγγελματίας φωτογράφος και στο περίπτερο του πολιτιστικού συλλόγου του χωριού υπήρχε φωτογραφικό υλικό παλαιότερο και νεότερο.

Θα παρακολουθήσετε στο βίντεο που θα ακολουθήσει το παιδικό τμήμα του πολιτιστικού συλλόγου Άγρα, μία επίδειξη του γυμναστηρίου “fitness club”, το χορευτικό του πολιτιστικού Μικρασιατών «Μπίγα» και το πρόγραμμα έκλεισε με τον πολιτιστικό σύλλογο ΙΤΕΑΣ Φλώρινας «Νέοι Ορίζοντες».

 

Παρακολουθήστε το βίντεο:

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments