....

"ΠΡΩΤΙΑ" & ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΌ ΣΎΛΛΟΓΟ ΑΕΡΩΠΌ ΈΔΕΣΣΑΣ [ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ]

<--break->

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΌΣ ΣΎΛΛΟΓΟΣ ΑΕΡΩΠΌΣ ΈΔΕΣΣΑΣ 
 
Ο ποδηλατικός σύλλογος Αερωπός Έδεσσας απόλυτα κυρίαρχος στο διήμερο πρωτάθλημα δρόμου Μακεδονίας και Θράκης  χρονομέτρου 30 χιλιομέτρων και Αντοχής 102 χιλιομέτρων που διεξήχθη στην Ξάνθη το Σάββατοκύριακο 12 και 13 Ιουνίου 
Ο Σιώνης Παϊσιος 1ος γενικής και πρώτος στην κατηγορία ελίτ στέφτηκε πρωταθλητής Μακεδονίας και Θράκης μαζί με την πολλά υποσχόμενη Παπαδοπούλου Ελένη η οποία επανέλαβε την περσινή επιτυχία πέρνοντας την πρώτη θέση και ανακυρήχθηκε και αυτή πρωταθλήτρια Μακεδονίας και Θράκης στην κατηγορία της.
Η επιτυχία συνεχίστηκε με τους Παπαδόπουλο Γεώργιο Στουλιά Θωμά Γαρουφαλίδη Νικόλαο και Κουμάγκα Πέτρο οι οποίοι κατέλαβαν την δεύτερη θέση Σιώνης Γρηγόρης 4η θέση 
Παπαδόπουλος Ιωάννης την 4η θέση Γκαλιπης Γεώργιος την 5η Θέση Καρτάλης Παντελής 7η θέση Ξυγκάκης Κωνσταντίνος 7η θέση Ράσσος Πέτρος 8η θέση Πέτσος Χρήστος 9η θέση.
Ο ποδηλατικός σύλλογος της Έδεσσας μέσα σε τρία χρόνια από την ιδρυσή του έχει βρεθεί για δεύτερη χρονιά στην κορυφή της Μακεδονίας και Θράκης και μέσα στις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα.
Αποτελεί πρότυπο για πολλούς συλλόγους για τον τρόπο λειτουργίας και οργάνωσης.
Διατηρεί μία από τις μεγαλύτερες Ακαδημίες ποδηλασίας όπου πλήθος παιδιών εκπαιδεύονται από  εξιδεικευμένους προπονητές μαθαίνοντας εκτός από την τεχνική την άμιλλα την αξία του αθλητισμού την ανάδειξη του ποδηλάτου ως μέσο επαφής με τη φύση την κοινωνικοποίηση το σεβασμό στο περιβάλλον την ανάπτυξη σωστής οδηγικής συμπεριφοράςκαι γνώση του κ. ο. κ.
Πίσω βέβαια από όλη αυτή την πορεία βρίσκονται οι ακούραστοι γονείς οι προπονητές η Διοίκηση και χορηγοί μας που μας στηρίζουν με κάθε τρόπο πρώτα ο μέγας χορηγός κ Κάσπαρης Παναγιώτης Podilato EU BOTTECCHIA ο Σέξτος Ελευθέριος Ciclista del Nord ο Κ. Γκαλίπης Νικόλαος auto motor care και το Coffee Story. 

Επόμενος στόχος την ερχόμενη εβδομάδα στο Κιλκίς και την μεθεπόμενη στο Πρωτάθλημα Mountain bike Μακεδονίας και Θράκης στην Φλώρινα όπου ο σύλλογός μας έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στο αγώνισμα της ορεινής ποδηλασίας και ευελπιστεί σε ανάλογη επιτυχία.

2021-06-14-101023 2021-06-14-101007 2021-06-14-100941

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments