......

ΠΡΩΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ

Με τον καθιερωμένο αγιασμό και  παρουσία ελάχιστων εκπροσώπων από μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς χτύπησε, σήμερα Δευτέρα 28  Σεπτεμβρίου 2020, το πρώτο κουδούνι  για τους μαθητές όλων των σχολείων του Δήμου Πέλλας.  

Ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόρης Στάμκος παραβρέθηκε, μαζί με  τους Αντιδημάρχους κ.κ. Α. Καραφυλλιά και Γ. Φωκά και τον Πρόεδρο της Β΄βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Π. Σεραίδη, στον αγιασμό του 3ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών, του Δημοτικού Σχολείου Εσωβάλτων και του 4ου Γυμνασίου Γιαννιτσών. Παράλληλα, αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι παρέστησαν στον αγιασμό   σχολικών μονάδων.

Ο Δήμαρχος αφού ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά, ζήτησε από μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς να έχουν υπομονή και δύναμη για να υπερβούν τις δυσκολίες της φετινής χρονιάς.  Με υπευθυνότητα, ακούγοντας τις οδηγίες των ειδικών και τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα,  εύχομαι η επόμενη παύση των μαθημάτων σας να γίνει στις διακοπές των Χριστουγέννων, είπε χαρακτηριστικά και επανέλαβε ότι ο δήμος θα συνεχίσει, να προσφέρει και να υποστηρίζει τα σχολεία με ό,τι χρειάζονται.

Στο 3ο Δημοτικό Σχολείο  ο Δήμαρχος είδε τα νέα w.c. που ολοκληρώθηκαν από το πρόγραμμα Φιλόδημος που βρίσκεται σε εξέλιξη σε όλες τις σχολικές μονάδες, ενώ στο Δημοτικό Σχολείο  Εσωβάλτων ξεναγήθηκε στη νέα δανειστική βιβλιοθήκη που ολοκληρώθηκε μέσα από το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρίας TAP  μετά από αίτημα του δήμου Πέλλας.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments