....

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑ (VIDEO PHOTOS)

Ένταση επικράτησε στη βουλή το απόγευμα της Πέμπτης όταν στο βήμα ανέβηκε ο Γιάννης Λαγός ο οποίος χρησιμοποιώντας προκλητικές εκφράσεις επιτέθηκε στους βουλευτές του ΚΚΕ.

Οι βουλευτέ του ΚΚΕ αντέδρασαν, άρχισαν να του φωνάζουν και σηκώθηκαν από τις θέσεις τους για να φύγουν. Ο Γιάννης Λαγός συνέχισε να προκαλεί, με τους υπόλοιπους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να τον χειροκροτούν.Image and video hosting by TinyPic

Κάποια στιγμή ο Δημήτρης Κουκούτσης έκανε μια χειρονομία προς τα υπουργικά έδρανα και συγκεκριμένα στον Πάνο Σκουρλέτη, ο οποίος έξαλλος σηκώθηκε και έφυγε όπως και οι υπόλοιποι υπουργοί.Image and video hosting by TinyPic

Ο αντιπρόεδρος της βουλής Γιώργος Βαρεμένος ζήτησε να κλείσουν τα μικρόφωνα και διέκοψε τη συνεδρίαση, λέγοντας πως θα έρθει ο φρούραρχος.



Χάος και μετά τη διακοπή

Και τρίτο γύρο είχε η αντιπαράθεση στη βουλή, μετά τη φραστική επίθεση του Γιάννη Λαγού προς την πτέρυγα του ΚΚΕ. Από όλες τις πτέρυγες της Βουλής προκλήθηκε αντίδραση μετά τη φραστική επίθεση του Γιάννη Λαγού στον Νίκο Καραθανασόπουλο του ΚΚΕ.

Βουλευτές σηκώθηκαν από τα έδρανα και την ώρα που αποχωρούσαν από την ολομέλεια φώναζαν στον Γιάννη Λαγό και τους άλλους εκπροσώπους της ΧΑ ότι είναι «δολοφόνοι», «εγκληματίες» και «μαχαιροβγάλτες». Ο Γιάννης Λαγός κινήθηκε απειλητικά προς τον Νίκο Καραθανασόπουλο και αποχωρώντας από το βήμα κινήθηκε προς τα υπουργικά έδρανα που βρισκόταν ο Πάνος Σκουρλέτης και τον έβρισε χυδαία, με τον υπουργό Περιβάλλοντος να του απαντά ότι «εσείς είστε μπράβοι νυχτερινών κέντρων».

Ο Νίκος Μανιός, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που την ώρα της αντιπαράθεσης βρισκόταν στο καφενείο, μπήκε στην ολομέλεια και πήγε απειλητικά προς τον Γιάννη Λαγό. Η Σοφία Βούλτεψη και ο Γιάννης Βρούτσης που βρίσκονταν εκεί επιχείρησαν να αποτρέψουν τον συνάδελφό τους του ΣΥΡΙΖΑ να αντιπαρατεθεί με τον Γιάννη Λαγό, με τη Σοφία Βούλτεψη να του λέει «που πας παιδί μου θα σε πλακώσει στο ξύλο ο Λαγός». Ο Ηλίας Κασιδιάρης επιχείρησε να συγκρατήσει τον Γιάννη Λαγό προκειμένου να μην εκτραχυνθούν ακόμα περισσότερο τα πνεύματα.

Μετά την διακοπή της συνεδρίασης οι βουλευτές βγήκαν στους διαδρόμους του κοινοβουλίου, όπου ο Χρήστος Καρτσώτης του ΚΚΕ είδε την Παναγιώτα Δριτσέλη του ΣΥΡΙΖΑ να του λέει «μην τους προκαλείτε» και τον βουλευτή του ΚΚΕ να της επιτίθεται λέγοντας «φύγε από δω εσείς τους έχετε νομιμοποιήσει» αναφερόμενος στην στάση που είχε τηρήσει έναντι της ΧΑ την προηγούμενη κοινοβουλετική περίοδο η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες

Δείτε όλα όσα δεν έδειξαν οι κάμερες από το έντονο επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγό.

Δανέλλης: «Η βία και ο τραμπουκισμός δεν έχουν θέση στο ναό της Δημοκρατίας»

Με σκληρό σχόλιο απάντησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης κάνοντας λόγο για «πρωτοφανείς προκλήσεις της Χρυσής Αυγής» από τις οποίες η Δημοκρατία και ο κοινοβουλευτισμός πρέπει να προστατευθούν. «Η βία και ο τραμπουκισμός δεν έχουν θέση στο ναό της Δημοκρατίας» είπε ο κ. Δανέλλης και απευθυνόμενος προς άλλους βουλευτές είπε: «Δεν νομιμοποιούμε μια εγκληματική οργάνωση ανοίγοντας τον όποιον διάλογο μαζί της».

.




















 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments