....

«ΨΗΦΊΣΤΗΚΕ Η ΕΜΒΌΛΙΜΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΊΑ»

Ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ Τάκης Αγραφιώτης έκανε δηλώσεις μετά το τέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της διοργανώτριας Αρχής,

 αναφερόμενος και στην τοποθέτηση της έκτης αγωνιστικής αλλά και στο ζήτημα των φορολογικών ενημεροτήτων και των αδειοδοτήσεων.

Αναλυτικά τα σχόλια του κ. Αγραφιώτη:

Για την έκτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας: «Υπήρχαν δυο γνώμες. Ή να συνεχιστεί το πρωτάθλημα με την έκτη αγωνιστική ή να μπει εκείνη σε μια εμβόλιμη ημερομηνία. Ψήφισαν οι ομάδες και το αποτέλεσμα ήταν το δεύτερο. Είχαμε συνεννοηθεί με την ΕΠΟ να μας δώσει τη συγκεκριμένη ημερομηνία και να μεταθέσει τους αγώνες Κυπέλλου».

Για τις ενημερότητες και τις αδειοδοτήσεις: «Δεν είναι κάτι που εξαρτάται από τη Σούπερ Λίγκα, μιας και οι φορολογικές ενημερότητες δεν έχουν περάσει από μας. Θα συγκεντρώσουμε πάλι όλες τις ομάδες και θα παραδώσουμε τις σχετικές προτάσεις στο Υπουργείο. Θ΄ αφήσουμε περιθώριο δύο μηνών για να σκεφτούμε ξανά τα κριτήρια αδειοδότησης των ομάδων. Θα πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι οι ομάδες που παίζουν στην Ευρώπη έχουν άλλου είδους αδειοδότηση».

 

http://www.novasports.gr

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments