....

ΡΑΔΙΟΛΕΣΧΗ ΕΔΕΣΣΑΣ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

Χρόνια πολλά και Καλή χρονιά

Σας προσκαλούμε στην ετήσια συνάντηση για την γενική συνέλευση και  την κοπή της      βασιλόπιτας που θα πραγματοποιηθεί στην Έδεσσα στην ταβέρνα   ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ

(οδός Εγνατίας 60)  στις 1-2-2015  και ώρα 17:30.

Η Ραδιολέσχη Έδεσσας κλείνει 35 χρόνια συνεχούς λειτουργίας και παρουσίας στον χώρο των τηλεπικοινωνιών.

    Στα χρόνια που πέρασαν ζήσαμε πολλές ευχάριστες εμπειρίες μέσα από το χόμπι που τόσο αγαπήσαμε.

Σας καλούμε να θυμηθούμε όλες αυτές τις ωραίες στιγμές και να τις εμπλουτίσουμε με νέες ξεσκονίζοντας τα μηχανήματα και τα μικρόφωνα που με τόσο κόπο αποκτήσαμε στο παρελθόν. Ας μην αφήσουμε την κρίση και τις δύσκολες στιγμές που περνάμε να επισκιάσουν το τόσο δημιουργικό χόμπι μας. Να μην ξεχνάμε ότι μόνο με την συλλογικότητα και την συνεργασία θα πάμε μπροστά.

Η Ραδιολέσχη μας δεν είναι μόνο για να πληρώνουμε την συνδρομή μας. Όποιοι μπορούν φυσικά και θα το κάνουν αλλά και για τους υπόλοιπους δεν πρέπει να αποτελεί εμπόδιο για να ξαναδραστηριοποιηθούν. Πρέπει να βοηθήσουμε  όλοι ο καθένας από όπου μπορεί για να μην πέσουμε στην παγίδα της λήθης.

Γι’ αυτό το προσκλητήριο αυτό σας καλεί όλους για να ξεπεράσουμε μαζί  αυτές τις στιγμές. Το εντευκτήριο της λέσχης είναι ανοιχτό κάθε Τετάρτη από τις 19:30 και σας περιμένουμε για νέες επαφές. Για όποιον θέλει η λέσχη είναι ανοικτή και κατόπιν συνεννόησης μπορεί να κάνει όποτε θέλει χρήση του εξοπλισμού της και  να χαρεί το όμορφο χόμπι μας.

Αν η φυσική σας παρουσία είναι δύσκολη και θέλετε να τα πούμε σας έχουμε την λύση

στους 145.700 ΜΗΖ με CTCSS  88,5.

 

Πολλά 73

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments