....

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΠΝΙΞΑΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΤΟ ΑΙΜΑ-ΝΕΚΡΟΙ 5 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ (VIDEO PHOTOS)

- Κόκκινος συναγερμός στο Ντάλας από ελεύθερους σκοπευτές που σκόρπισαν τον θάνατο
- Πέντε νεκροί αστυνομικοί - Τουλάχιστον 6 τραυματίες
- Αυτοκτόνησε ο ταμπουρωμένος άνδρας που ισχυριζόταν ότι έχει παγιδεύσει όλο το κέντρο της πόλης με βόμβες
- «Θα σκοτώσω όσους περισσότερους μπορώ από εσάς», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς
- Αντίποινα για τους νεκρούς πολίτες - θύματα αστυνομικής βίας
- Οι ελεύθεροι σκοπευτές πυροβολούσαν εναντίον αστυνομικών σε διαδήλωση διαμαρτυρίας κατά της αστυνομίας μετά τις δολοφονίες μαύρων από αστυνομικούς σε Μινεσότα και Λουιζιάνα
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ο χειρότερος εφιάλτης έγινε πραγματικότητα. Μια διαδήλωση στο Ντάλας του Τέξας μετατράπηκε σε μακελειό. Άγνωστος αριθμός ελεύθερων σκοπευτών σκόρπισαν τον θάνατο πυροβολώντας εναντίον αστυνομικών κατά την διάρκεια διαδήλωσης διαμαρτυρίας κατά της αστυνομικής βίας και τις εν ψυχρώ δολοφονίες δυο αφροαμερικανών ανδρών από αστυνομικούς στη Μινεσότα και τη Λουιζιάνα. Τουλάχιστον 5 νεκροί αστυνομικοί και 6 τραυματίες.

Αυτοκτόνησε ένας από τους υπόπτους. Είχε ταμπουρωθεί σε γκαράζ και απειλούσε να σκοτώσει όσους περισσότερους αστυνομικούς μπορούσε και υποστήριζε πως είχε παγιδεύσει με βόμβες όλο το κέντρο του Ντάλας!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

 

Τε

  Όλα όσα ξέρουμε

Η 8η Ιουλίου θα γραφτεί στις πιο "μαύρες" σελίδες της αμερικανικής ιστορίας. Επτά νεκροί σε τρεις μέρες και μια επίθεσν που πολλοί τη συγκρίνουν με εμφύλιο πόλεμο. Η διαδήλωση κατά της αστυνομικής βίας στο Ντάλας βάφτηκε στο αίμα πέντε αστυνομικών που δολοφονήθηκαν από τέσσερις ελεύθερους σκοπευτές. Οι δυο προηγούμενες μέρες είχαν κι εκείνες βαφτεί με το αίμα των δυο αφροαμερικανών που δολοφήθηκαν από λευκούς αστυνομικούς. 

Όλα όσα έγιναν με φωτογραφίες και video θα τα βρείτε εδώ

 

Comments(0)

 

  Μήνυμα για την οπλοκατοχή"Όταν οι πολίτες μπορούν να οπλοφορούν, τέτοιες επιθέσεις είναι περισσότερο πιθανες" είπες ο Αμερικανός πρόεδρος, σε ένα άμεσο μήνυμα για την οπλοκατοχή στις ΗΠΑ.

Comments(0)

 

  Δήλωση Ομπάμα μετά το μακελειόΟ πρόεδρος των ΗΠΑ βρίσκεται στην Πολωνία για τη σύνοδο του ΝΑΤΟ. Αυτή την ώρα κάνει δηλώσεις. Ήταν καλά σχεδιασμένη επίθεση κατά της αστυνομίας και πολιτών που διαδήλωναν. Προσευχόμαστε για την ανάρρωση των τραυματιών. Είμαστε τρομοκρατημένοι αλλά παραμένουμε ενωμένοι με τους πολίτες και την αστυνομία. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για αυτές τις επιθέσεις ή οποιεσδήποτε επιθέσεις κατά αστυνομικών. Θα αποδοθεί Δικαιοσύνη.

Comments(0)

 

  Εικόνες από τα όσα έχουν γίνει στο Ντάλας

Comments(0)

 

  Σε επέμβαση υποβαλλεται ο πολίτης που τραυματίσθηκεΕκτός από τους αστυνομικούς που δέχθηκαν τα πυρά των ελεύθερων σκοπευτών, τραυματίσθηκε και ένας πολίτης ο οποίος σύμφωνα με το BBC αυτή την ώρα υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση. Η σημερινή επίθεση είναι η πιο αιματηρή εναντίον αστυνομικών από την 11η Σεπτεμβρίου.

Comments(0)

 

  Ο "ύποπτος" ήταν ένας αθώος πολίτης! Απίστευτη γκάφα

Λίγη ώρα αφού ξέσπασαν οι πυροβολισμοί κατά αστυνομικών κατά τη διάρκεια διαδήλωσης στο κέντρο του Ντάλας, η αστυνομία της πόλης έδωσε, μέσω του λογαριασμού της στο twitter, τη φωτογραφία ενός μαύρου άνδρα. Ανέφερε πως τον θεωρούσε ύποπτο για το μακελειό και ζητούσε από τους πολίτες να δώσουν πληροφορίες. Μόνο που επρόκειτο για μια απίστευτη γκάφα... Διαβάστε περισσότερα εδώ

Comments(0)

 

  Αποχαιρετισμός σε εκείνους που "έφυγαν"

Μια φωτογραφία που συγκλονίζει: αστυνομικοί χαιρετούν στρατιωτικά τους συναδέλφους τους που έπεσαν νεκροί στο Ντάλας



PHOTO: Officers saluting outside Parkland as bodies of fallen officers about to be transported  - @CBSDFW


Comments(0)

 

  Η στιγμή των πυροβολισμών σε νέο video

Comments(0)

 

  Νέο βίντεο ντοκουμέντο




This is a little bit cleaner clip. Shots fired at the protest.


Comments(0)

 

  Αυτοκτόνησε ο ύποπτος

Νέες αναφορές για την τύχη του άνδρα που είχε ταμπουρωθεί σε γκαράζ και απειλούσε να τινάξει στον αέρα το Ντάλας. Αν και αρχικά μεταδόθηκε πως τον πυροβόλησαν οι αστυνομικοί, τώρα μεταδίδεται πως αυτοκτόνησε. 


.@dartmedia has released the identity of one of their officers that died tonight in https://twitter.com/dartmedia/status/751310085213741056 


BREAKING: Shooting suspect involved in standoff at El Centro with @DallasPD has shot himself. - @FOX4 


Comments(0)

 

  Ο Ομπάμα ενημερώνεται συνεχώς (πάλι καλά...)

Ενώ οι ΗΠΑ βυθίζονται ξανά στη βία (μετά τα γεγονότα του περασμένου καλοκαιριού στο Φέργκιουσον) ο Μπαράκ Ομπάμα αποφάσισε να πραγματοποιήσει κανονικά το ταξίδι του στην Πολωνία για τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ (στο περιθώριο της οποίας θα δεί και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα). Αλλά... ενημερώνεται κανονικά για τα όσα συμβαίνουν στο Ντάλας. 

"Ο πρόεδρος ενημερώνεται για το περιστατικό με τους πυροβολισμούς εναντίον αστυνομικών στο Ντάλας. Ζήτησε από τους συμβούλους του να τον ενημερώνουν για την κατάσταση όταν έχουν πρόσθετη πληροφόρηση", είπε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζος 'Ερνεστ.

Comments(0)

 

  Συγκλονιστικό πρωτοσέλιδο

Οι ΗΠΑ σε εμφύλιο πόλεμο! Το πρωτοσέλιδο της New York Post τα λέει όλα...



Comments(0)

 

  Η πρώτη αναγνώριση

Το τμήμα της άμεσης δράσης του Ντάλας (DART) έδωσε στη δημοσιότητα το όνομα ενός εκ των αστυνομικών που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια του μακελειού. Πρόκειται για τον 43χρονο Μπρέντ Τόμσον. Είχε ενταχθεί στο Σώμα το 2009


DART grieving the loss of Ofc Brent Thompson, 43, killed during Thurs protest. First DART officer killed in line of duty. Joined DART 2009.


Comments(0)

 

  Σκότωσαν τον ύποπτο

Οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο σημείο όπου είχε ταμπουρωθεί ο ύποπτος της τρομοκρατικής επίθεσης στο Ντάλας κατάφεραν να τον εξουδετερώσουν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τα διεθνή μέσα ενημερώσης, τον πυροβόλησαν περισσότερες από μια φορές και στη συνέχεια έστειλαν ρομποτ στο γκαράζ όπου βρισκόταν για να εποπτεύσει το χώρο!

Comments(0)

 

  Και πέμπτος αστυνομικός νεκρός!

Δυστυχώς, ο αριθμός των νεκρών από το μακελειό στο Ντάλας αυξήθηκε. Όπως ανακοίνωσε το Σωματείο των αστυνομικών, ακόμη ένας ένστολος έχασε τη ζωή του.  


BREAKING: Fifth officer has died -  police union reportshttp://on.rt.com/7i45 


Comments(0)

 

  ΤΡΟΜΟΣ!

Ένα ακόμη video έχει καταγράψει τη στιγμή των πυροβολισμών και κυρίως του πανικού που επικράτησε ανάμεσα στους πολίτες που μετείχαν στη διαμαρτυρία. "Πυροβολούν, πυροβολούν" ακούγεται μια γυναίκα να φωνάζει, ενώ πολίτες πέφτουν στο έδαφος!

Comments(0)

 

  Εκρήξεις!

Το Rt_America μεταδίδει πως ακούστηκαν εκρήξεις κοντά στο σημείο όπου είναι ταμπουρωμένος ένας από τους δράστες του μακελειού στο Ντάλας με τους 4 νεκρούς αστυνομικούς


URGENT: Explosions heard in  close to barricaded suspect, possible flashbangs - reports http://on.rt.com/7i45 



Comments(0)

 

  Νέο video ντοκουμέντο!

Ένας από τους δράστες της επίθεσης έχει καταγραφεί σε video τη στιγμή που ανοίγει πυρ κατά των αστυνομικών! 

Comments(0)

 

  Δεν ξέρουν πόσοι είναι οι δράστες

Οι ανακοινώσεις του αστυνομικού διευθυντή του Ντάλας προκάλεσαν ακόμη περισσότερα ερωτήματα για την τρομοκρατική επίθεση στο Ντάλας. Ενημέρωσε αρχικά πως τελικά (αν και αρχικά υπήρξαν πληροφορίες πως συνελήφθη) ο ύποπτος που έχει ταμπουρωθεί σε γκαράζ απειλεί να τινάξει στον αέρα την πόλη καθώς υποστήριξε πως έχει τοποθετήσει βόμβες σε όλο το κέντρο και "υποσχέθηκε" να σκοτώσει όσους περισσότερους αστυνομικούς μπορεί. "Το τέλος πλησιάζει" είπε ο δράστης στους αστυνομικούς. Σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή δεν αποκλείεται να υπάρχουν κι άλλοι δράστες, πέρα από τους τέσσερις που γνωρίζουν οι αρχές (τρεις κρατούνται και ένας διαπραγματεύεται και ανταλάσσει πυρά με την αστυνομία)! 

Comments(0)

 

  Τα ντοκουμέντα του μακελειού

Οι εικόνες συγκλονιστικές, οι καταιγισμοί πυρών, πολίτες να τρέχουν τρομοκρατημένοι να βρουν καταφύγιο για να γλιτώσουν από τα πυρά των ελεύθερων σκοπευτών! 

 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments