
ΡΟΔΟΣ : ΜΠΛΟΚΟ ΤΑΞΙΤΖΗΔΩΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ UBER ΝΑ ΑΠΟΒΙΒΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΟΙΟ
Ένταση επικρατεί στο λιμάνι της Ρόδου, στην Ακαντιά, από το μεσημέρι της Παρασκευής (7/7) καθώς πάνω από 200 ταξιτζήδες έχουν συγκεντρωθεί για να εμποδίσουν την αποβίβαση αυτοκινήτων που σύμφωνα με δικές τους πληροφορίες είναι εταιρείας που θα συνεργαστεί με την Uber στο πλαίσιο δραστηριοποίησης της στο νησί.
Μιλώντας στη rodiaki.gr ο πρόεδρος του σωματείου των ιδιοκτητών ταξί, Θεοδόσης Καστανίδης, δήλωσε ότι "πολλοί συνάδελφοί του είναι αποφασισμένοι τις επόμενες μέρες να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις κλείνοντας λιμάνια και αεροδρόμιο".
Οι οδηγοί ταξί εξακολουθούν να βρίσκονται στο λιμάνι της Ρόδου, ενώ αισθητή είναι και η παρουσία της αστυνομίας.
Σημειώνεται ότι το προηγούμενο διάστημα η αντιπαράθεση μεταξύ οδηγών ταξί και αυτών της Uber έφτασε στα άκρα, με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθούν ακόμα και συλλήψεις οδηγών ταξί για τη συμμετοχή του στα επεισόδια σε βάρος των αυτοκινήτων της Uber.
Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι

Σχόλια - Facebook Comments