....

ΡΟΔΟΣ: ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΕ 48 ΩΡΕΣ! – Ο BEN MOORHOUSE ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ (VIDEO)

Ο φίλος της Ρόδου Ben Moorhouse από την Μεγάλη Βρετανία, περπάτησε ολόκληρο το νησί της Ρόδου σε 48 ώρες! Είναι η τρίτη φορά που ο Ben και η Gaynor Moorhouse από το Χάλιφαξ της Αγγλίας, δύο νέοι άνθρωποι, που με κινητήρια δύναμη την αγάπη τους για τη Ρόδο και τη ζωή, τιμούν το νησί και το Αιγαίο και αποτελούν λαμπρό παράδειγμα και πρότυπο σε δύσκολους καιρούς. Στόχος τους ήταν και είναι η προβολή της Ρόδου και των νησιών μας μέσα από την ειδική διαδρομή και την πεζοπορία μπροστά από τα όμορφα τοπία, τα μνημεία και τα αξιοθέατα του τόπου μας. 

Η Gaynor δε, αν και έγκυος, ακολούθησε τον Ben στην δύσκολη αυτή διαδρομή, που ξεκίνησε την Δευτέρα και ολοκληρώθηκε την Τρίτη 7 Αυγούστου, τιμώντας έτσι τη μνήμη του μεγάλου, αείμνηστου φίλου τους Steve Prescott.

Ο Steve Prescott ήταν ένας κορυφαίος και διάσημος αθλητής του ράγκμπι στην Μεγάλη Βρετανία. Ήταν νεότατος όταν ξεκίνησε η μάχη του με τον καρκίνο. Οι γιατροί διέγνωσαν καρκίνο στομάχου και του έδωσαν λίγους μόνο μήνες ζωής.

Ο Στήβ όρθωσε ανάστημα και ψυχή και έδωσε τη μεγάλη μάχη. Νίκησε γιατί έζησε επτά ολόκληρα χρόνια πέρα από το χρονικό ορίζοντα που του έδωσε η ιατρική επιστήμη. Νίκησε γιατί έγινε σύμβολο των ανθρώπων που παλεύουν και ενέπνευσε πολλούς άλλους να ορθώσουν το ανάστημα της ψυχής τους. Νίκησε γιατί συντάχθηκε στον αντικαρκινικό αγώνα και σήμερα, μετά το θάνατό του, η μνήμη του είναι ζωντανή όπως και η εικόνα του που μαζί με τη σημαία της ομάδας του, ταξιδεύει σε όλη την Ρόδο για να πει όσα θα ήθελε να πει εκείνος.

Για το μεγάλο αυτό επίτευγμα του Ben Moorhouse, έδωσε χτες συνέντευξη Τύπου ο αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιάννης Φλεβάρης συγχαίροντας, αφενός τον καλό φίλο της Ρόδου και εκφράζοντας, αφετέρου την στήριξη της Περιφέρειας στην προσπάθειά του για να αναδείξει το νησί αλλά και να στηρίξει τον αγώνα κατά του καρκίνου.

BINTEO

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments