....

ΡΩΣΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ: ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Τις τελευταίες 24 ώρες, 4 BMP-2, 20 BMP-1 και 6 άρματα μάχης έφτασαν στην Ουκρανία, γράφει ρωσικό δημοσίευμα.

 

Η Δύση συνεχίζει να μεταφέρει όπλα στην Ουκρανία, προμηθεύοντας τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις με τανκς, στρατιωτικά φορτηγά, ελκυστήρες και οχήματα μάχης πεζικού. 

Μόνο τις τελευταίες 24 ώρες, 8 άρματα μάχης και 24 οχήματα μάχης πεζικού έφθασαν στο έδαφος της Ουκρανίας και κατά τη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας η Ουκρανία μπορεί να λάβει άλλα 20 οχήματα μάχης πεζικού.

20 ελληνικά BMP-1 διέσχισαν τα σύνορα Ρουμανίας - Ουκρανίας

Σύμφωνα με το ρωσικό στρατιωτικό πρακτορείο Avia.pro, 20 ελληνικά οχήματα μάχης πεζικού BMP-1 διέσχισαν τα σύνορα με τη Ρουμανία και την Ουκρανία τη νύχτα. 


Περισσότερες λεπτομέρειες στη διεύθυνση: https://avia.pro/news/na-ukrainu-vnov-massovo-perebrasyvayut-vooruzhenie-iz-stran-nato


 

Όπως σημειώνεται, έφτασαν στη Ρουμανία και στη συνέχεια φορτώθηκαν εκ νέου σε ουκρανικά οχήματα για αποστολή στις επόμενες βάσεις τους. Μιλάμε για το ήμισυ της παρτίδας όπλων που ετοιμάζονται για αποστολή στην Ουκρανία.

Και από Τσεχία

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι κι ένα άλλο μέρος στρατιωτικού εξοπλισμού και στρατιωτικών φορτηγών έφτασε στην Ουκρανία από την Τσεχία μέσω της γειτονικής Πολωνίας.

 Συγκεκριμένα, πρόκειται για 6 άρματα μάχης T-72M4, 4 BMP-2 και άγνωστο αριθμό φορτηγών και ελκυστήρες του στρατού.

Η προμήθεια μιας αρκετά μεγάλης ποσότητας όπλων δείχνει ότι η Δύση συνεχίζει ενεργά να αντλεί όπλα και εξοπλισμό στο Κίεβο, παρά τις δηλώσεις των ευρωπαϊκών χωρών ότι φέρονται υπέρ του γρήγορου τερματισμού της σύγκρουσης.

--

The Hellenic Information Team

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments