....

Α. Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ 3 ΧΑΛΚΙΝΑ ΣΤΟ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΌ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ

 

 
 
Με πέντε αθλητές έλαβε  μέρος ο Αθλητικός Σύλλογος Έδεσσας στο προκριματικό  πρωτάθλημα που διοργάνωσε με επιτυχία η Ένωση Ταεκβοντο Βορείου Ελλάδος στο  Κλειστό Γυμναστήριο Ωραιοκάστρου στην Θεσσαλονίκη στις 20 και 21 Νοεμβρίου 2021.
Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν  επτακόσιοι εξήντα αθλητές  από συλλόγους που ανήκουν  στα γεωγραφικά όρια της Ένωσης Ταεκβοντο Βορείου Ελλάδος και ο Α. Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ συμμετείχε με πέντε αθλητές και τη συνοδεία της προπονήτριάς  τους Μπιρόζη Ιορδάνας. 
Συγκεκριμένα συμμετείχαν και έλαβαν τις εξής θέσεις:
Το Σάββατο 20/11 αγωνίστηκε η Χατζημπαμπίκη  Ελένη στην κατηγορία των -47 κιλά κορασίδων, έδωσε τον καλύτερο της εαυτό και κατάφερε να φθάσει στην 3η θέση και το Χάλκινο μετάλλιο. 
Την ίδια ημέρα αγωνίστηκε ο πρωτοεμφανιζόμενος σε αγώνες Κουλιμάνης Ιωάννης στην κατηγορία των -61 κιλά παίδων, το άγχος του δεν τον άφησε να προχωρήσει.
 
Την Κυριακή 21/11 δυο χάλκινα μετάλλια ήρθαν από τον Τρυφωνίδη Θέμη και την Τσικιρδέκη Μαριέττα με μια εκπληκτική εμφάνιση και για τους δυο.
 Ο Τρυφωνίδης αγωνίστηκε στην κατηγορία -41 κιλά πανπαίδων 2010 , κέρδισε δυο αγώνες με σκορ (16-4) 1ος αγώνας και (21-0)  στον 2ο αγώνα που έληξε πριν το τέλος του χρόνο  λόγω της διαφοράς των 20 πόντων. Έχασε στον 3ο αγώνα κ έμεινε στην 3η θέση. 
Η Τσικιρδέκη αγωνίστηκε στην κατηγορία -45 κιλά πανκορασίδων 2010  κέρδισε τον 1ο αγώνα με σκορ(16-4) και τον 2ο αγώνα με (14-5) και έχασε στον 3ο αγώνα και ημιτελικό με σκορ (5-12) και έμεινε έτσι στην τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο. 
Την ίδια ημέρα αγωνίστηκε ο Στουγιαννίδης Ιωάννης στην κατηγορία - 45 κιλά πανπαίδων 2010 και ενώ κέρδισε τον αγώνα στους πόντους (20 -5)  έχασε τον αγώνα στις παρατηρήσεις και έμεινε εκτός μεταλλίων. 
 

 Θερμά συγχαρητηρια σε όλους τους αθλητές για την συμμετοχή και την διάκριση τούς καθώς και στην προπονήτρια Μπιρόζη Ιορδάνα που συνόδεψε την ομάδα σε αυτό το πρωτάθλημα

 

 

 

 

 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments