....

ΣΑΛΟΣ ΓΙΑ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ (VIDEO)

Απίστευτο και όμως αληθινό είναι το βίντεο που δείχνει σερβιτόρο στη Ρόδο να μπαίνει μέσα στη θάλασσα για να πάει παραγγελία σε πελάτες!

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει έναν σερβιτόρο σε γνωστό beach bar της Ρόδου να παραδίδει παραγγελία περπατώντας μέσα στη θάλασσα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο σερβιτόρος σχεδόν κολυμπάει για να εξυπηρετήσει τους πελάτες. Κρατώντας τον δίσκο με τα φαγητά μπαίνει στη θάλασσα, με το νερό να φτάνει περίπου μέχρι τους ώμους του ώστε να παραδώσει την παραγγελία στους λουόμενους, οι οποίοι βρίσκονται πάνω σε ξύλινη πλατφόρμα.

 

 

Για το περιστατικό υπήρξε παρέμβαση του υπουργού Εργασίας Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος ανέφερε σε tweet του ότι «θα υπάρξουν οι αναγκαίοι έλεγχοι».

«Για το σχετικό περιστατικό έγινε ήδη επικοινωνία μου με τον ΣΕΠΕ και θα υπάρξουν οι αναγκαίοι έλεγχοι», έγραψε συγκεκριμένα ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

Απίστευτο και όμως αληθινό είναι το βίντεο που δείχνει σερβιτόρο στη Ρόδο να μπαίνει μέσα στη θάλασσα για να πάει παραγγελία σε πελάτες! Ροδος εργαζομενοι Αδωνις Γεωργιαδης Facebook Twitter Messenger WhatsApp Email Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει έναν σερβιτόρο σε γνωστό beach bar της Ρόδου να παραδίδει παραγγελία περπατώντας μέσα στη θάλασσα. Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο σερβιτόρος σχεδόν κολυμπάει για να εξυπηρετήσει τους πελάτες. Κρατώντας τον δίσκο με τα φαγητά μπαίνει στη θάλασσα, με το νερό να φτάνει περίπου μέχρι τους ώμους του ώστε να παραδώσει την παραγγελία στους λουόμενους, οι οποίοι βρίσκονται πάνω σε ξύλινη πλατφόρμα. Για το περιστατικό υπήρξε παρέμβαση του υπουργού Εργασίας Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος ανέφερε σε tweet του ότι «θα υπάρξουν οι αναγκαίοι έλεγχοι». «Για το σχετικό περιστατικό έγινε ήδη επικοινωνία μου με τον ΣΕΠΕ και θα υπάρξουν οι αναγκαίοι έλεγχοι», έγραψε συγκεκριμένα ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.
2023-07-01-154116
2023-07-01-154111


 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments