....

ΣΕ ΠΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ

Όταν ήσουν κοντά στα 20 νόμιζες πως περνούσες την καλύτερη φάση σου στο σεξ! Είχες την αίσθηση ότι η κορύφωση της σεξουαλικής ζωής

σου ήταν τότε και πως ποτέ δε θα είσαι ξανά τόσο στα up σου. Έκανες, όμως, λάθος και δεν το λέμε εμείς αλλά οι επιστήμονες!

Ποια είναι, όμως, η ηλικία της κορύφωσης της σεξουαλικής ζωής;

Αρχικά θα πρέπει να σε ενημερώσουμε ότι η hot ηλικία δεν είναι ίδια σε άντρες και γυναίκες. Γιατί, όπως, σε όλα σχεδόν τα πράγματα, έτσι και σε αυτό οι γυναίκες ωριμάζουν νωρίτερα!

Οι γυναίκες ζουν έντονες στιγμές και νιώθουν πιο σίγουρες για τον εαυτό τους αλλά και για την εμφάνισή τους δύο χρόνια πριν κλείσουν τα 30. Συγκεκριμένα, οι ορμόνες των 28χρονων γυναικών είναι στα πιο up τους και έτσι μπορούν να πάρουν την απόλυτη ευχαρίστηση και ικανοποίηση. Η γυναίκα αυτής της ηλικίας, έχει απελευθερωθεί από τα ταμπού που μπορεί να είχε στο παρελθόν και υποστηρίζει με μεγαλύτερη τόλμη τα θέλω της αλλά ακόμη και την εικόνα του  κορμιού της.

Τι ισχύει, όμως, για τους άντρες και την κορύφωση της σεξουαλικής ζωής τους;

Οι άντρες θέλουν περισσότερο χρόνο για να φτάσουν στην στιγμή που θα νιώσουν την κορύφωση της σεξουαλικής τους ζωής απ” ότι χρειάζεται το αντίθετο φύλο τους.

Η τέλεια ηλικία, λοιπόν, για τον αντρικό πληθυσμό είναι τα 35 του χρόνια. Τότε, ο άντρας είναι σίγουρος για τον εαυτό, έχει καταξιωθεί επαγγελματικά και ολοκληρωθεί υπαρξιακά, οπότε μπορεί να απολαύσει την ευχαρίστηση του σεξ ακόμα πιο έντονα και μοναδικά. Μπορεί να χαρίσει στην παρτενέρ του ιδιαίτερες στιγμές πάθους αλλά να νιώσει και ο ίδιος την ένταση της σεξουαλικής του ολοκλήρωσης.

Συμβουλή!

Αν είσαι γύρω στα 28 και single βρες έναν τριανταπεντάρη για να φτάσετε στην κορύφωση της σεξουαλικής ζωής σας μαζί! Βέβαια, αυτή η διαφορά ηλικίας είναι περισσότερη από τη σωστή που σου προτείναμε τις προάλλες.

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments