....

«ΣΕΙΣΜΟΣ» ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ: ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΓΙΝΕ ΤΣΑΚΩΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ

 

 

Οι τηλεφωνικές παρακολουθήσεις για άλλο σκάνδαλο οικονομικού τύπου, έβγαλαν λαβράκι και μηνύματα ερωτικού περιεχομένου μεταξύ πασίγνωστου πολιτικού και της γραμματέας του. 

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Espresso οι έρευνες των διωκτικών Αρχών έπεσαν εντελώς τυχαία πάνω στα τηλεφωνικά μηνύματα του συγκεκριμένου πολιτικού ο οποίος είναι παντρεμένος αλλά δεν διστάζει να διατηρεί και εξωσυζυγική σχέση. 

 

Μάλιστα σε κάποια από αυτά τα μηνύματα ο πολιτικός φέρεται να ζητάει από τη συνεργάτιδά του να του φέρει και το μπλε χαπάκι που βελτιώνει τις σεξουαλικές επιδόσεις του!

 

Και βεβαίως της επισημαίνει να μην ξεχάσει να αγοράσει και προφυλακτικά.

Μάλιστα. σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος το τελευταίο διύστημα εμφανίζεται ανήσυχος όχι μόνο για τη φερόμενη εμπλοκή του στην υπόθεση του οικονομικού σκανδάλου.

Ο φόβος του είναι μεγαλύτερος στο ενδεχόμενο να διαρρεύσει η παράνομη σχέση του, αφού οι αντιδράσεις της συζύγου του θα είναι απρόβλεπτες.

Πηγή: Espresso εφημεριδα 



Read more: http://www.newsbomb.gr/prionokordela/story/888893/seismos-sti-voyli-koryfaios-politikos-egine-tsakotos-me-ti-grammatea-toy#ixzz5H0MfvLJu

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments