
ΣΕΡΡΕΣ & ΕΔΕΣΣΑ - ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
|
Από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον περασμένο Φεβρουάριο κατά τη διάρκεια συναλλαγής σε κατάστημα στο Κιλκίς, απέσπασε με τη μέθοδο της απασχόλησης, τον κωδικό προπληρωμένης κάρτας, αξίας 100 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας. |
|
Συνελήφθη προχθές (29 Ιουλίου 2023) το απόγευμα σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Σερρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, καθώς εντοπίσθηκε την στιγμή που είχε αποβιβάσει από όχημα 8 αλλοδαπούς, από τους οποίους 3 ανήλικοι, τους οποίους μετέφερε με σκοπό τη μη νόμιμη προώθησή τους στο εσωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικής αμοιβής. Το παραπάνω όχημα, που οδηγούσε κατασχέθηκε, όπως επίσης και ένα κινητό τηλέφωνο, που βρέθηκε στην κατοχή του.
Από το Τμήμα Ασφάλειας Έδεσσας συνελήφθη ένας άνδρας για λαθρεμπόριο καπνού Κατασχέθηκαν 163 συσκευασίες καπνού ναργιλέ, συνολικού βάρους 115 κιλών
Συνελήφθη προχθές (29 Ιουλίου 2023) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας με τη συνδρομή και αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της ίδιας υπηρεσίας, ένας ημεδαπός άνδρας, για παράβαση του εθνικού τελωνειακού κώδικα.
Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, στην κατοχή του ανωτέρω άνδρα, αλλά και στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 163 συσκευασίες, που περιείχαν καπνό για ναργιλέ, συνολικού βάρους 115 κιλών και 250 γραμμαρίων, οι οποίες δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης.
Οι συσκευασίες με τον λαθραίο καπνό θα αποσταλούν στην αρμόδια Τελωνειακή Υπηρεσία για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών.
Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.
) |



Σχόλια - Facebook Comments