....

ΣΧΕΔΙΟ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ( ΣΒΑΚ)

Η Δημοτική αρχή προχώρησε στην έγκριση του σχεδίου Αστικής Κινητικότητας του Δήμου Αλμωπίας ( ΣΒΑΚ).
Στο δημοτικό συμβούλιο, που έλαβε χώρα στις 28 /09/2022 , παρουσιάστηκε για πρώτη φορά , από εκπροσώπους της εταιρείας , μια στρατηγική για την μελλοντική ανάπτυξη του δήμου μας.
Το σχέδιο βασίστηκε σε μια προσεκτική αξιολόγηση της τρέχουσας και μελλοντικής απόδοσης του οδικού συστήματος , εξετάζοντας την υφιστάμενη κατάσταση, διαμορφώνοντας ένα επίπεδο έναντι του οποίου μπορεί να μετρηθεί η μελλοντική πρόοδος της πόλης , και καθορίστηκαν στόχοι απόδοσης για την καθοδήγηση της υλοποίησης του σχεδίου.
Με όλα τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν και έχουμε στα χέρια μας , αλλά και με την ολοκλήρωση του Αρχιτεκτονικού Διαγωνισμού και της κυκλοφοριακής μελέτης της πόλης της Αριδαίας , τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη , θα αναδιαμορφώσουμε τις υποδομές , τους χώρους αναψυχής και άθλησης και θα υπάρχει επιτέλους ένα ολοκληρωμένο σχέδιο της πόλης όπως πρέπει να είναι. Με τις κατάλληλες παρεμβάσεις θα αποκτήσει χαρακτήρα η Αριδαία με το ποτάμι μέσα στην πόλη , το Δασάκι και τα υπόλοιπα σημεία ενδιαφέροντος..

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments