....

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΛΛΑΣ

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για κλοπή στην Νέα Πέλλα

Εξιχνιάστηκαν επιπλέον μία περίπτωση κλοπής και μία περίπτωση απόπειρας κλοπής

Συνελήφθησαν χθες (21.01.2014) το μεσημέρι, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πέλλας, δύο ημεδαποί ηλικίας 30 και 31 ετών, για κλοπή.

Ειδικότερα, στη Νέα Πέλλα, οι προαναφερόμενοι την 20.01.2014 αφού διέρρηξαν την αποθήκη 54χρονου ημεδαπού αφαίρεσαν από αυτήν ένα ολοκληρωμένο σύστημα έλξης γεωργικού ελκυστήρα, δύο τελάρα με βέργες αλουμινίου, τρεις μπρούτζινες βάνες και άλλα μεταλλικά μικροεξαρτήματα συνολικής αξίας (500) ευρώ περίπου.

Κατόπιν αστυνομικών αναζητήσεων, οι προαναφερόμενοι οποίοι επέβαιναν σε Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα οι προαναφερόμενοι:

  • την 16.01.2013 το μεσημέρι στη Νέα Πέλλα, αφού διέρρηξαν την προαναφερόμενη αποθήκη του 54χρονου αφαίρεσαν από αυτήν εξαρτήματα ποτίσματος, λάστιχα ποτίσματος, δύο παλαιούς γρύλους, κομμάτια μεταλλικών σωληνώσεων ποτίσματος, παλαιά μαχαίρια φρέζας και άλλα μεταλλικά γεωργικά εξαρτήματα συνολικής αξίας (150) ευρώ περίπου,
  • την 18.01.2014 το μεσημέρι στην Αραβησσό Πέλλας, τεμάχισαν σωλήνες που βρήκαν σε θερμοκήπιο 48χρονης ημεδαπής, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί και αφού επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο τράπηκαν σε φυγή.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Γιαννιτσών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.

 

Εξιχνιάστηκε κλοπή σε κατάστημα σε χωριό της Πέλλας

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας, περίπτωση κλοπής σε κατάστημα που έλαβε χώρα την 19.01.2014 σε χωριό της Πέλλας.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού ηλικίας 34 ετών, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως δράστης της κλοπής.

Ειδικότερα, ο προαναφερόμενος, βραδινές ώρες της 19.01.2014, αφαίρεσε από το κατάστημα 43χρονης ημεδαπής πακέτα τσιγάρων, καπνούς και δύο καπνοσακούλες, συνολικής αξίας (2.500) Ευρώ.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του προαναφερόμενου, θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας .

Προανάκριση διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Αριδαίας.

 

Εξιχνιάστηκε κλοπή σε οικία σε χωριό της Πέλλας

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρύας Βρύσης, περίπτωση κλοπής σε οικία που έλαβε χώρα από την 18.01.2014 έως την 19.01.2014 σε χωριό της Πέλλας.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού ηλικίας 18 ετών, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως δράστης της κλοπής.

Ειδικότερα, ο προαναφερόμενος, από το απόγευμα της 18.01.2014 έως το πρωί της 19.01.2014 αφαίρεσε από την αυλή της οικίας 72χρονου ημεδαπού ένα (1) αλυσοπρίονο αξίας (200) ευρώ.

Το αφαιρεθέν αλυσοπρίονο παραδόθηκε από τον 18χρονο, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο κάτοχό του.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του προαναφερόμενου, θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.

Προανάκριση διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Κρύας Βρύσης.

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments