....

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ TASTV.GR ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Α. ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ (VIDEOS PHOTOS)

Στην χθεσινή (31-10-2016) επίσκεψη του Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα ο οποίος  παραχώρησε συνέντευξη τύπου  στους δημοσιογράφους εμείς ως TASTV.GR του θέσαμε τα παρακάτω συγκεκριμένα ερωτήματα :

 

Στο 1ο βίντεο που θα δείτε παρακάτω του θέσαμε το ερώτημα το πόσο άσχημο και σε άθλια κατάσταση βρίσκεται το οδικό δίκτυο δικαιοδοσίας της Περιφέρειας σε όλο τον Νομό Πέλλας και οι ευθύνες που αναλογούς στους τέσσερις Περιφεριακούς Συμβούλους.

Η απάντηση που πήραμε θα την ακούσετε στο βίντεο και βγάλτε εσείς τα συμπεράσματά σας .

Στο 2ο βίντεο που θα δείτε παρακάτω του θέσαμε το ερώτημα που έχει σχέση με το μέλλον της Αναπτυξιακής Πέλλας διότι ο Θεοδωρίδης Θεόδωρος είναι και Πρόεδρος στην Αναπτυξιακή Ν. Πέλλας.

Η απάντηση στο βίντεό μας.

 

Στο 3ο μας βίντεο που θα δείτε παρακάτω του θέσαμε το ερώτημα εάν έχει να μας κάνει κάποια ανακοίνωση για την παράκαμψη Γιαννιτσών - Χαλκηδώνας και επειδή αυτή τη στιγμή που συντάσσουμε αναρτούμε το θέμα, ήση ο κ. Τζιτζικώστας το έθεσε ως μείζον θέμα στην σημερινή συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό κ. Τσίπρα.

Η απάντηση στο βίντεό μας.

 

Στο 4ο μας βίντεο που θα δείτε παρακάτω του θέσαμε το ερώτημα για τις φήμες που κυκλοφόρησαν ότι η Αντικαταστάτρια κα Αηδονά δεν είχε αποδεχθεί την θέση της νέας Αντιπεριφερειάρχη στον Ν. Πέλλας στην θέση του Θ. Θεοδωρίδη.

Δείτε στο βίντεό μας ποιος την άμεση απάντηση από τον ίδιο τον κ. Τζιτζικώστα δίχως να λάβει η λόγο η κ. Αηδονά

 

 

 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments