....

ΣΚΗΝΕΣ ΦΑΡ ΟΥΕΣΤ: Ο ΠΡΩΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΣΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΑΝΤΑΛΛΑΞΕ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ

Σε οικογενειακό επεισόδιο «πρωταγωνίστησε» ο 62χρονος πρώην διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών, που προσφάτως ανακλήθηκε από τη θέση του με απόφαση

του υπουργού Υγείας Μάκη Βορίδη όταν διαπιστώθηκε, ότι είχε καταθέσει πλαστό τίτλο σπουδών και δίπλωμα ειδικότητας προκειμένου, να καταλάβει τη συγκεκριμένη θέση.

Οπως έγινε γνωστό, ο 62χρονος καβγάδισε χθες το βράδυ με τον 18χρονο γιο του, με αποτέλεσμα η κατάσταση να ξεφύγει και να ακολουθήσουν εκατέρωθεν πυροβολισμοί. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., ο 62χρονος κατήγγειλε ότι ο γιος του τον πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, τύπου φλόμπερ, χωρίς να τον τραυματίσει, ενώ ο 18χρονος -από την πλευρά του- κατήγγειλε ότι ο πατέρας του τον πυροβόλησε με αεροβόλο όπλο, προκαλώντας του ελαφρύ τραυματισμό.

Το περιστατικό συνέβη στο σπίτι τους στην Πτολεμαΐδα, όπου έσπευσαν αστυνομικοί του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, οι οποίοι συνέλαβαν τους δύο άνδρες, σχηματίζοντας σε βάρος τους δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι των συλληφθέντων προέκυψε ότι ο 62χρονος κατείχε παράνομα ένα κυνηγετικό όπλο, τύπου φλόμπερ, δύο περίστροφα, τρεις ξιφολόγχες, όπως επίσης δύο δίκαννα κυνηγετικά όπλα, δύο κυνηγετικές καραμπίνες και 76 φυσίγγια.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments