....

ΣΚΟΠΙΑ: Ο ΖΑΕΦ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ

Απρίλιος 12, 2016.
 
Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πρόεδρος του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος- SDSM, Ζόραν Ζάεφ, σε συνέντευξή του κατηγόρησε σήμερα, τον εκλεχτό του Νίκολα Γκρούεφσκι, πρόεδρο της χώρας, Γκιόργκε Ιβάνοφ για πραξικόπημα.
 
 


 
Ο αρχηγός του SDSM δήλωσε ότι πραξικοπηματικά ο πρόεδρος της χώρας αποφάσισε να δώσει χάρη σε όλους τους πολιτικούς που κατηγορούνται ακόμη και για εγκληματικές πράξεις.
 
 
 
Ο Ζάεφ είπε χαρακτηριστικά ότι ο Ιβάνοφ εντάχθηκε στην εγκληματική οργάνωση της κυβέρνησης και ανέτρεψε τους νόμους του κράτους, τη συμφωνία των πολιτικών κομμάτων του περασμένου Ιουλίου,  τους νόμους και την αξιοπρέπεια των πολιτών.
 
 
 
Ο Ζάεφ κάλεσε τον Ιβάνοφ να παραιτηθεί, διότι σε διαφορετική περίπτωση η χώρα θα οδηγηθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
 
 
 
Ο αρχηγός του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος δήλωσε ότι οι ένοχοι πρέπει να βρεθούν ενώπιον του Δικαστηρίου και με αποφάσεις του να τιμωρηθούν παραδειγματικά, ενώ οι αθώοι θα έχουν την ευχέρεια να αποδείξουν την αθωότητά τους.
 
 
 
Δήλωσε ότι η απόφαση του Ιβάνοφ δεν πρόκειται να αλλάξει την κατάσταση και οι πολίτες ζητούν να πάνε οι ένοχοι στη δικαιοσύνη.
 
 
 
Χαρακτήρισε την πράξη αντισυνταγματική και κάλεσε τους συνταγματολόγους να εξηγήσουν στο λαό τι συμβαίνει.
 
 
 
Ο Ιβάνοφ ήταν ένας από τους ύποπτους στην υπόθεση της υποκλοπής των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων των πολιτικών και των πολιτών  και η απόφασή του μόνο και μόνο για αυτό είναι παράνομη, σημειώνει το σλαβικό δημοσίευμα των Σκοπίων.
Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments