....

ΣΚΟΠΙΑ- ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ: «ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ»

«Είναι μια οδυνηρή αλήθεια για την FYROM, τώρα που μαθαίνουμε σε ποια χώρα ζούμε και με ποιον έχουμε να κάνουμε.

Τα στοιχεία που δημοσιοποιούνται , αποδεικνύουν ότι παρακολουθούνται  όλες οι επικοινωνίες  των δημοσιογράφων και των ιδιοκτητών,  των μέσων ενημέρωσης της χώρας,   επί αρκετά χρόνια», δήλωσε  προς τους δημοσιογράφους, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Ζόραν Ζάεφ. 

 


Αυτή αποτελεί  την τέταρτη φάση της πρωτοβουλίας,  κατά την οποία έχει  αποφασίσει να δημοσιοποιήσει τα καταγραφέντα αρχεία των υποκλοπών των τηλεφωνικών επικοινωνιών  από τις μυστικές υπηρεσίες των Σκοπίων,  για χειραγώγηση όλων των θεσμών,  από το καθεστώς του  κόμματος του VMRO-DPMNE, του Νίκολα Γκρούεφσκι.
 
Στις υποκλοπές των τηλεφώνων που δόθηκαν στη δημοσιότητα, μπορεί κανείς να ακούσει τις συνομιλίες  μεταξύ των υπουργών και των υπαλλήλων των τηλεοπτικών καναλιών,  για το τι πρέπει να  δημοσιευθεί ώστε να δοθεί στο λαό  η εντύπωση που έχει σχεδιασθεί. Επιπρόσθετα, αυτό δεν γίνεται με το αζημίωτο αφού αναφέρονται και ποσά τα οποία διαθέτει το κράτος για αυτά τα μέσα ενημέρωσης.
 
«Απίστευτη, δύσκολα παραδεκτή και οδυνηρή η αλήθεια, σχετικά με τους μηχανισμούς που μεθόδευσε για το συνολικό έλεγχο ο Νίκολα Γκρούεφσκι και τα ξαδέλφια του, μια ψεύτικη πραγματικότητα, προκειμένου να διατηρηθεί στην εξουσία.
 
 Όλα αυτά έχουν γίνει στα γραφεία του Κέντρου της Ασφάλειας και Πληροφοριών, με την παρακολούθηση πάνω από 100 δημοσιογράφων καθώς και φιλο- κυβερνητικών, που τηρούσαν αυστηρά τον κανόνα της κυβέρνησης. Έτσι από τις συνομιλίες αυτές που δίδονται στη δημοσιότητα αποδεικνύεται η άμεση  σύζευξη του πρωθυπουργού με την  χειραγώγηση των ιδιωτικών μέσων ενημέρωσης», δήλωσε ο Ζάεφ.
 
Στο δημοσίευμα επισημαίνεται ότι περίπου δύο εκατομμύρια το έτος «χορηγείται» στα τοπικά κανάλια για την «προώθηση του κυβερνητικού έργου».
 
Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments