....

ΣΚΟΠΙΜΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΔΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Ο ΕΣΑΦ

 «Τα δώρα του Υφυπουργού ΠΕΚΑ για τους αγρότες είναι εμπαιγμός, κοροϊδία και στυγνός εκβιασμός,

καθώς η μεγάλη πλειοψηφία των αγροτικών φ/β συνδέθηκαν το 2013, η μόνη περίοδος που οι τιμές μειώθηκαν περεταίρω από τη διαβούλευση και μετά», επισημαίνει σε νεότερη ανακοίνωσή του ο Ελληνικός Σύνδεσμος Αγροτικών Φωτοβολταϊκών, που πρωτοστατεί στις κινητοποιήσεις των παραγωγών.

Και συνεχίζει η ανακοίνωση: «Το νομοσχέδιο προβλέπει για τους παραγωγούς αυτούς μείωση 27%, παρόμοια μείωση δηλαδή με το χαράτσι 30%.

Αυτά είναι τα δώρα προς τους αγρότες. Απλά και ξεκάθαρα.

Αυτή η κατηγορία ποτέ δεν εισέπραξε υψηλές τιμές και δεν έχει καμία ευθύνη για το έλλειμμα διότι από το πρώτο τιμολόγιο είχε χαράτσι 30%.

Όλες οι άλλες κατηγορίες έχουν μείωση κάτω από 20%, ιδιαίτερη δε μεταχείριση έχουν οι φίλοι και οι γνωστοί του Υφυπουργού, που στη πλειοψηφία τους δεν υπόκεινται σε καμία μείωση τιμής.

Αντίθετα μας παραμυθιάζουνε με πίνακες και δημιουργική λογιστική σαν τα Greek Statistics και μεθοδεύσεις που οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία.  

Παράδειγμα (σύμφωνα με τη λογιστική του ΥΠΕΚΑ):

3 Παραγωγοί, μείωση 0%

2.000 Παραγωγοί, μείωση 27%

Μέσος όρος = 13,5%. Το «δώρο» των αγροτών! «

 

 «Σε περίπτωση που ψηφιστεί ως έχει θα σας αποστείλουμε τα κλειδιά και τα δάνεια, ευχαριστώντας σας για τη στήριξη στην παραγωγική τάξη της χώρας», καταλήγει η καυστική ανακοίνωση του ΕΣΑΦ, την οποία υπογράφει ο Θωμάς Κουτσουπιάς.

http://www.paseges.gr

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments