....

ΣΚΥΔΡΑΪΚΕΣ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2019 – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΚΥΔΡΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ.

 

 

Θα γλεντήσουμε  την Τσικνοπέμπτη, θα διασκεδάσουμε στον Αποκριάτικο Χορό και στο Καρναβάλι, θα γιορτάσουμε τα Κούλουμα. Πού αλλού; Μα, φυσικά, στη Σκύδρα!

Επιλογή και προτίμηση δοκιμασμένη και επιτυχημένη.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι το παρακάτω:

-Τσικνοπέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019, ώρα 12:00΄:

Παραδοσιακό γλέντι, γευστικό τραπέζι με τραγούδι και χορό στο Κ.Α.Π.Η. Σκύδρας με προσκεκλημένα όλα τα Κ.Α.Π.Η. του Δήμου.

-Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019, ώρα 10:00΄, στο Πνευματικό Κέντρο Σκύδρας:

Διασκέδαση και ψυχαγωγία στον Αποκριάτικο Χορό των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Σκύδρας  με μασκαράδες, ξυλοπόδαρους, έντονους ρυθμούς και πολλές εκπλήξεις.

Η χαρά και η ικανοποίηση για παιδιά και γονείς.

-Κυριακή 10 Μαρτίου 2019,ώρα 16:30΄:

Η μεγάλη, φαντασμαγορική καρναβαλική παρέλαση μπροστά από το Δημαρχείο. Θεαματικά και γουστόζικα δρώμενα  με τη συμμετοχή πολλών ομάδων, πληρωμάτων κι αρμάτων καρναβαλιστών σ΄ένα κρεσέντο πρωτοτυπίας και κεφιού.

Ακολουθεί το κάψιμο του βασιλιά καρνάβαλου καθώς οι ακτινοβόλες βεντάλιες πυροτεχνημάτων και βεγγαλικών θα βάφουν πολύχρωμα τον ουρανό!

-Καθαρά Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019,ώρα 11:30΄:

Κούλουμα με σαρακοστιανές ποικιλίες, τραγούδια και χορό  στην πλατεία Δημοκρατίας και σ΄όλες τις Τοπικές Κοινότητες του  Δήμου Σκύδρας.

Με αφορμή  τη δημοσιοποίηση των εκδηλώσεων η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής, δηλώνοντας τα εξής:

«Οι Σκυδραϊκές Αποκριάτικες Εκδηλώσεις διοργανώνονται και φέτος με μεράκι, αγάπη και σεβασμό στη λαϊκή μας παράδοση. Έχουν καθιερωθεί πλέον στο πολιτιστικό ημερολόγιο και η φήμη τους έχει εξαπλωθεί παντού.

Με βάση την πλούσια και μακραίωνη πολιτιστική μας παράδοση, με πηγή  τα ήθη και τα έθιμα του λαού μας και με έμπνευση από την επικαιρότητα, όλοι μαζί, διοργανωτές και καλεσμένοι, ας απολαύσουμε με κέφι, ζωντάνια και αισιοδοξία  συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις που προετοίμασε ο Δήμος μας, με συλλόγους, σχολεία, επιτηδευματίες, χορηγούς και εθελοντές.

Ευχαριστώ προκαταβολικά τους συντελεστές των εκδηλώσεων και τα μέσα ενημέρωσης για την προβολή τους.

Απευθυνόμαστε, λοιπόν, σ΄όλες κι όλους: Ελάτε να παρακολουθήσετε τις Σκυδραϊκές Αποκριάτικες Εκδηλώσεις 2019, να τις ζήσετε, να νιώσετε ώρες χαράς και ξενοιασιάς, να τις ευχαριστηθείτε με την καρδιά σας. Διότι, είναι σίγουρο, πως θα σας μείνουν αξέχαστες!

Να υπενθυμίσω ότι, όπως πάντα, τα καταστήματα εστίασης, αναψυχής και γενικότερου εμπορίου της πόλης και του Δήμου μας είναι πανέτοιμα, με ποιότητα, ποικιλία, καθαριότητα και προσιτές τιμές, να υποδεχθούν τους καλεσμένους – επισκέπτες μας και να  ικανοποιήσουν  κάθε γαστρονομική κι αγοραστική τους επιθυμία!

Σας περιμένουμε, λοιπόν, στο φιλόξενο Δήμο μας για να διασκεδάσουμε και να γιορτάσουμε όλοι μαζί, σαν μια μεγάλη παρέα!».

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments