....

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ -Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΠΝΙΞΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΛΗ...

 

 

Σοκ προκαλούν τα ευρήματα του ιατροδικαστή μετά τη νεκροψία στη σορό της 18χρονης από τη Σμίνθη της Ξάνθης, την οποία δολοφόνησε ο 49χρονος πατέρας της. Όπως διαπιστώθηκε, η κοπέλα στραγγαλίστηκε από τον πατέρα της, αφού προηγήθηκε πάλη...
 
Όπως δήλωσε ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης στο xanthi2.gr, η αιτία θανάτου του κοριτσιιού είναι ο στραγγαλισμός με τα χέρια. 
 
Μάλιστα, όπως σημειώνει από την εξέταση των σορών της κόρης και του πατέρα, προηγήθηκε πάλη μεταξύ του θύματος και του δράστη για πολύ ώρα καθώς βρέθηκαν στο σώμα της κοπέλας εκδορές, μώλωπες και εκχυμώσεις.
 
Αφού τη στραγγάλισε, ο πατέρας της κρεμάστηκε. Τα χέρια του ήταν ματωμένα και δίπλα του βρέθηκε ένα ιδιόχειρο σημείωμα στο οποίο εξηγούσε ότι σκότωσε την κόρη του επειδή είχε σχέσεις με ένα νεαρό και επέβαινε σε μοτοσικλέτες, κάτι που της είχε απαγορεύσει. 
 
Όπως αποκαλύφθηκε ο 49χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και διέπραξε το άγριο έγκλημα ενώ ήταν σε άδεια από την ψυχιατρική κλινική όπου νοσηλευόταν. 
 
Ο 49χρονος άντρας ήταν Πομάκος από την Ξάνθη και παρακολουθείτο αρκετά χρόνια από τους γιατρούς της ψυχιατρικής κλινικής του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, όπου πάντως θεωρείτο «ήσυχος» ασθενής, καθώς δεν έδειχνει σημάδια επιθετικότητας και ακολουθούσε την φαρμακευτική αγωγή.
Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments