....

SOLARSKIN: ΑΠΕΣΠΑΣΕ ΤΟ 1o ΒΡΑΒΕΙΟ «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ» ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ MENA NEW ENERGY 2017


 
Η Iris Hellas στα πλαίσια του ετήσιου συνεδρίου και της έκθεσης MENA (Middle East & North Africa) new Energy 2017, πρώην MENASOL, που πραγματοποιήθηκε στο Dubai μεταξύ 25 & 26 Απριλίου, έλαβε το 1ο βραβείο στην κατηγορία «PV Technology Innovation» με τη λύση νανο-τεχνολογίας SolarSkin.
Τα βραβεία, που απονέμονται για 9η συνεχόμενη χρονιά από μια επιτροπή επαγγελματιών της βιομηχανίας φωτοβολταϊκών, διοργανώθηκαν από την FCBI Energy Ltd σε συνεργασία με τα περιοδικά New Energy Update, CSP Today & PV Insider. Στους βραβευμένους των προηγούμενων ετών συγκαταλέγονται η First Solar, η Siemens, η ACWA Power κ.ά.


Tο βραβείο αυτό έρχεται να συμπληρώσει την κατάταξη του SolarSkin στις 30 πλέον καινοτόμες τεχνολογίες φωτοβολταϊκών για το έτος 2017 από το περιοδικό PV Magazine International.
Η λύση νανο-τεχνολογίας SolarSkin, βασισμένη στην τεχνολογία HyDRoP της BFP Advanced Technologies, αποτελεί την πλέον ολοκληρωμένη λύση για φωτοβολταϊκούς και ηλιοθερμικούς σταθμούς α) ελαχιστοποιώντας της ενεργειακές απώλειες και αυξάνοντας παράλληλα την ενεργειακή τους απόδοση, β) προστατεύοντας τη γυάλινη επιφάνειά τους και κατ' επέκταση την επένδυση και γ) μειώνοντας το ενεργειακό αποτύπωμα της συντήρησής τους μέχρι και 70%.
Σχετικά με την Iris Hellas:
Από το 2008 δραστηριοποιείται με καινοτόμες τεχνολογίες ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Είναι μέλος των Οργανισμών: Solar Power Europe (former EPIA) Operation & Maintenance Task Force, SETI Alliance, RessCoop.eu κ.ά.




 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments