....

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Δ.Ε.Η : ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 1/10/2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάδελφοι,

Συνάντηση με το Διοικητή του ΕΦΚΑ κ. Λάμπρο Σέμπο και τον διοικητή του ΕΤΕΑΕΠ κ. Νικόλαο Μπρίκη είχαμε το τριήμερο από 25 ως 28 Σεπτεμβρίου 2018 και θέσαμε τα κάτωθι θέματα:

Α. Πληρωμή των εφάπαξ των συναδέλφων που έφυγαν το 2017 και έχουν βγάλει οριστική απόφαση κύριας σύνταξης. Ο κ. Μπρίκης μας είπε ότι μέχρι τέλος του χρόνου θα πληρωθούν και μπορούμε να το ανακοινώσουμε.

Β. Θέσαμε το θέμα των αναδρομικών που προκύπτουν από την έκδοση των οριστικών ή  αναθεωρητικών αποφάσεων επικουρικής σύνταξης για όσους έφυγαν πριν το 2015 σε σύνταξη. Η απάντηση που είχαμε από την αρμόδια διευθύντρια του ΕΤΕΑΕΠ κ. Θ. Ψαρρού είναι ότι η Δ.Ε.Η. θα πρέπει να στείλει τα στοιχεία αυτών των συναδέλφων και γι αυτό καθυστερεί η πληρωμή.

Γ. Θέσαμε  επίσης το θέμα που προέκυψε από την αναπροσαρμογή των επικουρικών συντάξεων.

Δ.  Στον Διοικητή του ΕΦΚΑ κ. Λ. Σέμπο βάλαμε το θέμα της έκδοσης ενημερωτικών σημειωμάτων σύνταξης όσων έχουν καταστεί συνταξιούχοι με το νόμο 4387/ 2016.

Στη συνέχεια είχαμε συνάντηση με τον κύριο Δαμάσκο Διευθυντή ΔΑΝΠΝΟ της  ΔΕΗ και του θέσαμε όλα τα ζητήματα που προκύπτουν από τη μη έγκυρη αποστολή των στοιχείων στα Ταμεία.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments