....

ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ 5 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ – ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ (PHOTOS)

Σοβαρό τροχαίο στον παράδρομο έξω από τη Λαμία - Συναγερμός στα Επείγοντα το νοσοκομείου Λαμίας όπου διακομίστηκαν πέντε άτομα, εκ των οποίων δυο παιδιά.

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 20:30 περίπου το βράδυ του Σαββάτου σε μια στροφή καρμανιόλα στον παράδρομο από Ανθήλη προς Θερμοπύλες.

Ο οδηγός ενός εκ των δύο οχημάτων κινούταν προς Θερμοπύλες και για αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες στην επικίνδυνη στροφή, που έχουν γίνει πάρα πολλά σοβαρά τροχαία, έχασε τον έλεγχο.

Το όχημα έφυγε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το άλλο όχημα στο οποίο επέβαινε ένα νεαρό ζευγάρι με τα δυο παιδάκια του. Ένας βρέφος τριών μηνών και ένα 4χρονο αγοράκι.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί:

1-3.jpg


01
 


Ο νεαρός πατέρας προσπάθησε να αποφύγει τη σφοδρή σύγκρουση αλλά ήταν αδύνατο. Ευτυχώς δεν έπεσε πάνω στην πίσω πόρτα όπου ήταν δεμένα τα παιδιά.

Μετά τη σύγκρουση στο σημείο ακολούθησε πανικός με διερχόμενους οδηγούς και επιβάτες να τρέχουν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στους σοκαρισμένους γονείς και τα δυο μικρά, καθώς επίσης και τον τραυματισμένο οδηγό του άλλου οχήματος.

Πηγή: lamiareport.gr

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments