....

ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ: ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ Μ. ΠΕΜΠΤΗ, Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ -ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ

Με ειδικό, εορταστικό ωράριο θα λειτουργήσουν τα σούπερ μάρκετ στην κορύφωση της Μεγάλης Εβδομάδας του Πάσχα.

Μέχρι και τη Μεγάλη Πέμπτη, το ωράριο των σούπερ μάρκετ είναι όμοιο με μια κανονική περίοδο λειτουργίας, με τα καταστήματα των αλυσίδων να είναι ανοικτά από τις 8:00 έως τις 21:00.

Τη Μεγάλη Παρασκευή, ωστόσο, τα σούπερ μάρκετ θα ανοίξουν πιο αργά, ενώ το Μεγάλο Σάββατο θα κλείσουν νωρίτερα. Συγκεκριμένα, τα καταστήματα σούπερ μάρκετ των αλυσίδων ΑΒ Βασιλόπουλος, Σκλαβενίτη και MyMarket τη Μεγάλη Παρασκευή θα ανοίξουν στη μία το μεσημέρι (13:00) και θα κλείσουν στις 20:00.
Μεγάλη Εβδομάδα: Τα ωράρια των σούπερ μάρκετ [πίνακες]

Το ωράριο των σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος τη Μεγάλη Εβδομάδα:
σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος ωράριο μεγάλη εβδομάδα πάσχα

Το εορταστικό ωράριο των σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης:
σούπερ μάρκετ σκλαβενίτης ωράριο πάσχα μεγάλη εβδομάδα

Το ωράριο των σούπερ μάρκετ My Market για τις ημέρες του Πάσχα:
σούπερ μάρκετ ωράριο μεγάλη εβδομάδα mymarket

Να σημειωθεί ότι άλλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ (π.χ. Μασούτης) θα κλείσουν στις 19:00 τη Μεγάλη Παρασκευή.
Πώς θα λειτουργήσουν τα σούπερ μάρκετ το Μεγάλο Σάββατο

Το Μεγάλο Σάββατο τα σούπερ μάρκετ θα ανοίξουν στις 8:00 το πρωί και θα κλείσουν είτε στις 18:00 (ΑΒ Βασιλόπουλος) είτε στις 19:00 (Σκλαβενίτης και MyMarket).

Την Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα του Πάσχα τα σούπερ μάρκετ θα παραμείνουν κλειστά. Σε κάθε περίπτωση οι καταναλωτές καλούνται να επιβεβαιώνουν το ωράριο λειτουργίας του Πάσχα απευθυνόμενοι στο σούπερ μάρκετ της επιλογής τους.
ΕΛΛΑΔΑ  20/04/2022  09:17
Έρχονται οι ενδιάμεσες εαρινές εκπτώσεις 2022: Πότε ξεκινούν, πότε τελειώνουν
Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων

Για τη Μεγάλη Πέμπτη, σύμφωνα με το ωράριο που έχει προτείνει στα μέλη του ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, το ωράριο θα είναι 9 το πρωί με 9 το βράδυ.

Τη Μεγάλη Παρασκευή τα μαγαζιά προτείνεται να λειτουργήσουν από τη 1 το μεσημέρι έως τις 7 το απόγευμα και το Μεγάλο Σάββατο από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι. Το ίδιο ωράριο προτείνει και ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης με μια μικρή διαφορά σε ό,τι αφορά στο ωράριο του Μεγάλου Σαββάτου που προτείνεται να είναι από τις 9 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα.

Για τα μεγάλα καταστήματα, τα πολυκαταστήματα και τις αλυσίδες καταστημάτων ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Λιανικής Πώλησης Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) ανακοίνωσε ότι το ωράριο λειτουργίας από Μεγάλη Δευτέρα έως και Μεγάλη Πέμπτη θα είναι 9 το πρωί με 9 το βραδυ, για τη Μεγάλη Παρασκευή θα είναι από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 9 το βράδυ και το Μεγάλο Σάββατο από τις 9 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ.

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα 25 Απριλίου τα καταστήματα δεν λειτουργούν.<p>Πηγή: <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr">iefimerida.gr</a> - <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr/ellada/soyper-market-eortastiko-orario-pasha-p...">Σούπερ μάρκετ: Πώς θα λειτουργήσουν Μ. Πέμπτη, Μ. Παρασκευή και Μ. Σάββατο -Το ωράριο - iefimerida.gr</a></p>

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments