......

ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ "ΕΣΚΑΒΑΝ" ΓΙΑ ΘΗΣΑΥΡΟ -ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ ΚΛΟΠΩΝ

Συλλήψεις για παράνομη ανασκαφή

Συνελήφθησαν χθες (22 Ιανουαρίου 2021) το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, δύο ημεδαποί άνδρες, καθώς διαπιστώθηκε να προβαίνουν σε παράνομη ανασκαφή, έχοντας σκάψει λάκκο βάθους 4,5 μέτρων σε αγροτική περιοχή, με σκοπό την αναζήτηση αντικειμένων αξίας. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα σκαπτικό εργαλείο, γάντια και μία ηλεκτρογεννήτρια.

Εξιχνίαση κλοπών

  • Από το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπής γυναίκας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, την 28η Σεπτεμβρίου 2020 σε περιοχή της Πέλλας, προσέγγισε ηλικιωμένη ημεδαπή και με την μέθοδο του εναγκαλισμού, αφαίρεσε μία χρυσή αλυσίδα με σταυρό που φορούσε στο λαιμό της, αξίας 500 ευρώ, σύμφωνα με την παθούσα.
  • Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπής γυναίκας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, την 16 και 17 Ιανουαρίου 2021, υπέκλεψε τα στοιχεία τραπεζική κάρτας ημεδαπής και πραγματοποίησε στο διαδίκτυο ηλεκτρονικές συναλλαγές ύψους 130 ευρώ.

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments