....

ΣΤΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΒΕ Η ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ ΤΟΥ Α. Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ ΜΠΙΡΟΖΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ.

Στα κλιμάκια της Ένωσης Taekwondo Βορείου Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ) καλείται να συμμετέχει για όγδοη συνεχόμενη χρονιά η προπονήτρια και δασκάλα του Α. Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ "TaeKwonDo" Μπιρόζη Αναστασία. 
Τα κλιμάκια της ένωσης ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος απαρτίζονται από τους καλύτερους αθλητές, σύμφωνα με τη βαθμολογία που συγκέντρωσαν τη προηγούμενη χρονιά από τα τρία πρωταθλήματα της ΕΤΑΒΕ και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. 
Σκοπός του κλιμακίου είναι η ανάπτυξη του αθλήματος στη Βόρειο Ελλάδα και η ενίσχυση των κορυφαίων αθλητών.  Στη δράση της, συμπεριλαμβάνονται οι προπονήσεις των κλιμακίων και οι συμμετοχές σε διεθνή καμπ και διεθνή πρωταθλήματα.
Στην προσπάθεια λοιπόν της ΕΤΑΒΕ, άξια επιλέχθηκε για άλλη μια χρονιά να δώσει το δικό της στίγμα η προπονήτρια μας Μπιροζη Αναστασία σε συνεργασία με τους υπόλοιπους προπονητές της ΕΤΑΒΕ, 13 στο σύνολο και 180 περίπου αθλητές όλων των ηλικιακών κατηγοριών .
 Η ενασχόληση της με το άθλημα ξεκίνησε σε ηλικία τεσσάρων ετών υπό την καθοδήγηση του πατέρα της αείμνηστου Δημητρίου Μπιρόζη. Έπειτα εξελίχθηκε σε πρωταθλήτρια η οποία συμμετείχε σε 10 αποστολές με την εθνική ομάδα σε ταεκβοντο wtf και ταεκβοντο itf, με κορύφωση της καριέρας της την 3η Παγκόσμια θέση στις νεάνιδες το 2004, ενώ φέρει τίτλους  2ης Πανευρωπαϊκή το 2004 και Βαλκανιονίκη το 2001 και το 2003.
Η αγωνιστική της καριέρα σταμάτησε το 2009 με τελευταία συμμετοχή της το Παγκόσμιο πρωτάθλημα  wtf ανδρών /γυναικών στη Δανία και το πανευρωπαϊκό πρωταθλημα itf την ίδια χρονιά στην Κροατία. 
Έκτοτε η 36χρονη πλέον Μπιρόζη Αναστασία συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της στο taekwondo ως προπονήτρια του Α. Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ καταφέρνοντας σε πολύ μικρή ηλικία να αναδείξει Πανευρωπαιονίκες και Πανελληνιονίκες. Η εμπειρία της στο χώρο, οι γνώσεις της και η αγάπη της για το άθλημα και τα παιδιά, σε συνδυασμό με την αστείρευτη ενέργεια της, την καθιστούν πλέον απο τις κορυφαίες προπονήτριες. 
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο της όπως επίσης καλή επιτυχία και καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους τους αθλητές και την προπονητική ομάδα του Α. Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ .
Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments