....

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑ!

ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑ!

 

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΜΠΤΗ 8 ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΗ

ΑΠΟ ΤΙΣ 12:00 ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΒΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΙΣ 13.00 ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

 

Συναδέλφισσα, συνάδελφε, που εργάζεσαι με τα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ,

Απέναντι στις αποφάσεις κυβέρνησης και Ευρωπαϊκής Ένωσης να μην δώσουν παράταση στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας οδηγώντας 36.000 συναδέλφους που εργάζονται σε Δήμους και Περιφέρειες στην ανεργία, δίνουμε τη δική μας απάντηση.

Η ανακοίνωση από την ΚΕΔΕ για δίμηνη παράταση δεν λύνει το πρόβλημα, ενισχύει το δρόμο των ιδιωτικοποιήσεων υπηρεσιών και αρμοδιοτήτων δεδομένων και των διαρροών ότι το πρόγραμμα δεν θα προκηρυχθεί καθόλου για το 2021.

Στις σημερινές συνθήκες που η πανδημία θερίζει και η καπιταλιστική κρίση έχει αυξήσει δραματικά την ανεργία, η απόφαση αυτή σε συνδυασμό με τις εξαγγελίες για ελάχιστες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, ισοδυναμεί με καταδίκη στην ανεργία για τους χιλιάδες εργαζόμενους που είναι κατά βάση μακροχρόνια άνεργοι και μέλη πολύτεκνων οικογενειών.

Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη!

Συμμετέχουμε στην κινητοποίηση που έχει προκηρύξει το κλαδικό Συνδικάτο των ΟΤΑ για την Πέμπτη 8 Απρίλη, με Στάση Εργασίας από τις 12.00 έως τη λήξη του ωραρίου και παράσταση διαμαρτυρίας στις 13.00 στο Υπουργείο Εργασίας.

Συναδέλφισσα, συνάδελφε, που εργάζεσαι με τα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ, σε καλούμε να ξεσηκωθείς! Να επιλέξεις το δρόμο του αγώνα για την εργασία σου και τη ζωή σου!

Διεκδικούμε:

Παράταση των συμβάσεων τουλάχιστον έως τέλους 2021.

Αμοιβή όλων με το μισθολόγιο του δημοσίου. Ασφάλιση υγείας από την πρώτη μέρα της εργασίας. 

Να σταματήσει το αίσχος των αναστολών εργασίας και της απληρωσιάς για όσους είναι σε καραντίνα, έχει ανασταλεί η λειτουργία της υπηρεσίας στην οποία εργάζονται, είναι γονείς με παιδιά που τα σχολεία τους παραμένουν κλειστά ή ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.

Επίδομα ανεργίας για όλους για όσο καιρό διαρκεί η ανεργία.

Συνταξιοδοτική αναγνώριση της ανεργίας.

Κατάργηση των προγραμμάτων της φτώχειας και της μιζέριας - μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε όλες τις υπηρεσίες.

 

ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

 

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΠΕΜΠΤΗ 8 ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 12.00 ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΒΑΡΔΙΑΣ & ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΙΣ 13.00                               ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η προκήρυξη της κινητοποίησης καλύπτει όλους τους εργαζόμενους, ανεξάρτητα εάν είναι ή όχι μέλη του Κλαδικού Συνδικάτου των ΟΤΑ.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΚΑΖΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ


 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments