....

ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ: ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

 

 

Στα όρια του Κανονιστικού πλαισίου ακροβατεί, προκειμένου να εξυπηρετήσει συγκεκριμένα συμφέροντα,ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σχετικά με τις Διεπαγγελματικές Οργανώσεις.

Τώρα αποκαλύπτεται πλήρως γιατί ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων διάλεξε, από τις πρώτες αποφάσεις του, να καταργήσει την ΥΑ 1493/142299/13-6-2019 (ΦΕΚ Β' 2424/20-06-2019) για την λειτουργία των Διεπαγγελματικών οργανώσεων. Τα συγκεκριμένα συμφέροντα που ήταν πίσω από αυτή του την απόφαση είναι αυτά που εξυπηρετούνται και από την Τροπολογία που έφερε χτες στη Βουλή ο ΥπουργόςΑγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Αν ο Υπουργός και οι υφιστάμενες Διεπαγγελματικές θεωρούν ότι με την συμμετοχή μόνο του 15% των παραγωγών διαθέτουν πολιτική νομιμοποίηση στην εκπροσώπηση, τότε ας καταλάβουν ότι είναι και θα συνεχίσουν να είναι σε διάσταση με τον κόσμο της παραγωγής.

Η τροπολογία Βορίδη δίνει το φιλί της ζωής στις αχυρένιες από τις λειτουργούσες Διεπαγγελματικές, αλλά κυρίως δίνει το έναυσμα ώστε συγκεκριμένα συμφέροντα να εγκαθιδρύσουν τον ολοκληρωτισμό του 15% και να παραγκωνίσουν την μεγάλη πλειοψηφία των  πραγματικών παραγωγών.

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                         


 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments