....

ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ. Ο ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΒΙΑΖΕ ΤΗΝ ΑΝΗΨΙΑ ΤΟΥ

  • Έρευνα των αρχών για τυχόν και άλλες έκνομες πράξεις του βιαστή του Κόκκινου Μύλου
  • Αναλυτική δημοσιοποίηση των στοιχείων του

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τις φωτογραφίες του 70χρονου, ο οποίος συνελήφθη στις 30-4-2017 στην περιοχή του Κόκκινου Μύλου, από αστυνομικούς του τμήματος της ασφαλείας Αχαρνών, κατηγορούμενος για βιασμό.

Οι φωτογραφίες δόθηκαν με εντολή του εισαγγελέα ενώ σε βάρος του συλληφθέντα έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τις πράξεις του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, της αιμομιξίας κατ’ εξακολούθηση και της παράνομης κατοχής όπλων και πυρομαχικών.

Σύμφωνα με την ασφάλεια πρόκειται για το Λουμάκο Παναγιώτη του Αντωνίου και της Αμαλίας, γεννηθέντα την 20-3-1947 στο Νεοχώρι Λακωνίας.

Σκοπός της δημοσιοποίησης είναι να καταγγελθούν τυχόν και άλλες ενέργειες του δράστη.

Σοκ έχει προκαλέσει η αποκάλυψη των στοιχείων του 70χρονου απόστρατου πτεράρχου, Παναγιώτη Λουμάκου, ο οποίος συνελήφθη στις 30-4-2017 στην περιοχή του Κόκκινου Μύλου, κατηγορούμενος για βιασμό της κόρης της αδελφής του, η οποία είναι άτομο με αναπηρία.

Ωστόσο, η είδηση έχει και πολιτικές «παραφυάδες», καθώς το εν λόγω άτομο είναι στέλεχος της ΝΔ και συγκεκριμένα εκλεγμένος στο Δ.Σ της «γαλάζιας» Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης στις Αχαρνές.

Σύμφωνα μάλιστα με την εφημερίδα «Αχαρναϊκή», ο συλληφθείς δεν ήταν απλά ένα «γρανάζι» της τοπικής της ΝΔ, αλλά αντιπρόεδρος του Δ.Σ, όπως θα δείτε σε δημοσίευμά της προ 2 μηνών.

Για τη σοκαριστική ιστορία που ήρθε στο φως, δεν έχει εκδόσει ακόμα σχετική ανακοίνωση η ΝΔ, η οποία βρίσκεται ξανά εν μέσω θύελλας, μετά την υπόθεση του Νίκου Γεωργιάδη.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί, πως υπήρξαν παρασκηνιακές προσπάθειες από άτομα της τοπικής, προκειμένου η ταυτότητα του 70χρονου να μην αποκαλυφθεί.

 

Καταγγελίες γίνονται στον τηλεφωνικό αριθμό 210-2478020 του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών και στο 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments