....

ΣΤΗ ΚΟΙΝΗ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΛΕΣΧΩΝ LIONS Ο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Στη κοινή ολομέλεια των λεσχών Lions "HOST", "ΟΛΥΜΠΙΑΣ", "ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ" και "Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη την Δευτέρα (10/12) έγινε μία ανασκόπηση των δράσεων που πραγματοποιήθηκαν καθώς και ένας προγραμματισμός για το άμεσο μέλλον.

Είχα την τιμή να είμαι εισηγήτρια στο κύριο θέμα της συνάντησης, που ήταν η καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών.

"Πραγματική κοινωνική πρόοδος είναι όταν όλα τα άτομα μίας κοινωνίας αισθάνονται ασφαλή, διαθέτοντας ίσες ευκαιρίες και πραγματικές δυνατότητες για προσωπική ολοκλήρωση, κοινωνική ενσωμάτωση και επίτευξη" ήταν ένα τελευταίο στοιχείο της ομιλίας μου για το θέμα.

Στον εποικοδομητικό διάλογο που ακολούθησε με τα μέλη των λεσχών, αποτυπώθηκε η πραγματική διάσταση του θέματος και ακούστηκαν απόψεις για περαιτέρω δραστηριοποίησης ως Lions αλλά και ως κοινωνία για το θέμα της προστασίας των γυναικών από περιστατικά κάθε μορφής βίας.

Η υπευθυνότητα των ενεργειών μας, η αναγνώριση των προσπαθειών μας ως ενεργά μέλη των Lions και η κατάκτηση του στόχου που έχει ως άξονα δραστηριοποίησης τον εθελοντισμό και την υπηρέτηση του ανθρώπου είναι αρχές που διακατέχουν τους Lions και η βάση της κοινωνικής προσφοράς μας.

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments