....

ΣΤΗ ΣΚΥΔΡΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΕΥ ΡΟΔΑΚΙΝΟΥ [ΑΦΙΣΑ]

 

Στην Σκύδρα ευδοκιμεί το... βόλεϊ ροδάκινου

Οι ιθύνοντες επινόησαν έναν ευφάνταστο τίτλο για το τουρνουά τους, τιμώντας το παραδοσιακό προϊόν της περιοχής
 

Ένα νέο είδος βόλεϊ ανακάλυψε ο Αριστοτέλης Σκύδρας, ο οποίος ετοιμάζεται για την επιστροφή του στη Volley League μετά από πολλά χρόνια.

Και αυτό γιατί μπορεί όλοι να γνωρίζουμε και ν’ απολαμβάνουμε στις παραλίες το μπιτς βόλεϊ (beach volley), ωστόσο, στην κωμόπολη του νομού Πέλλας θέλησαν να τιμήσουν το παραδοσιακό τους προϊόν, το ροδάκινο, καθιερώνοντας το… Peach Volley.

Πρόκειται για ένα τουρνουά 3χ3 που διοργανώνει 19-23/8 ο νεοφώτιστος Aριστοτέλης, με στόχο να διαφημίσει το περίφημο ροδάκινο Σκύδρας!

Η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

 

«Η ομάδα βόλεϊ του Αριστοτέλη Σκύδρας, στα πλαίσια της εμποροπανήγυρης που θα διεξαχθεί από τον Δήμο μας, το διάστημα 19-23/08, διοργανώνει παράλληλο τουρνουά ,όχι Beach…αλλά Peach Volley! Διασκεδάζουμε, κάνουμε ζέσταμα ενόψει της ονειρεμένης χρονιάς που έρχεται στην A’ Εθνική (Volleyleague) και παράλληλα με την ονομασία του ως Peach Volley, τιμούμε το παραδοσιακό προϊόν της περιοχής μας, το ροδάκινο Σκύδρας! Έχετε κατάστημα εστίασης;

Είστε μια παρέα αγοριών ή κοριτσιών; Τα μικρά παιδάκια σας (οποιασδήποτε ηλικίας) θέλουν να διασκεδάσουν με την παρέα τους; Σας καλούμε να φτιάξετε την ομάδα σας και να δηλώστε εγκαίρως τη συμμετοχή σας, σε ένα τουρνουά γεμάτο εκπλήξεις, θέαμα, χαρά, παιχνίδι, δώρα κ.ά.».

 

 

 

 

 

 

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και κείμενο που λέει "ΠΕΛΛΔΣ ΔΗΜΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ Φ.Ε.Σ. ΣΚΥΔΡΑΣ ETOTE Τοαφαονά BEACH VOLLEY ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ 3X3 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Φ.Ε.Σ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗ ΣΚΥΔΡΑΣ 19-23 /08 ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ -ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΜΑΡΑΝΤΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 6970 44 44 77 6934 85 32 84 Με την υποστήριξη της Π.Ε. Πέλλας & του Δήμου Σκύδρας"

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments