....

ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΤΟ 18ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΑΣΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ Π.Ε. ΠΕΛΛΑΣ (AΦΙΣΑ)

 

 

 

Η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας έχει την τιμή να φιλοξενήσει τις εργασίες του 18ου Πανελλήνιου Δασολογικού Συνεδρίου & International Workshop της Ελληνικής Δασολογικής Εταιρείας. Το Συνέδριο έχει θέμα «Η Ελληνική Δασοπονία μπροστά σε μεγάλες προκλήσεις: Αειφορική διαχείριση δασών, δασικοί χάρτες, περιβαλλοντικές τεχνολογίες-δίκτυα και προστασία του Φυσικού Περιβάλλοντος», ενώ η θεματική του International Workshop είναι: “Information Technology, Sustainable Development, Scientific Network & Nature Protection”. Οι εργασίες του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν, σε διάφορους χώρους, στην πόλη της Έδεσσας το διάστημα 8-11 Οκτωβρίου 2017.

 

Η τελετή έναρξης του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 18.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διοικητηρίου.

Ενόψει της διοργάνωσης του Συνεδρίου πραγματοποιείται παράλληλη εκδήλωση με κύριο φορέα διοργάνωσης το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Έδεσσας-Γιαννιτσών, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, το Δήμο Έδεσσας, τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τον Σϋλλογο «νεοSOS». Ειδικότερα οργανώνονται: 

  • Έκθεση Ζωγραφικής με τίτλο «Η Πολιτεία των Πουλιών» και
  • Έκθεση Φωτογραφίας με τίτλο «Ο Κόσμος ο μικρός, ο μέγας»

                              

Τα εγκαίνια της Έκθεσης που θα λειτουργήσει στην Οικεία Τσάμη (Βαρόσι Έδεσσας) πραγματοποιούνται την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 12.00. H έκθεση θα λειτουργήσει το χρονικό διάστημα 5-28 Οκτωβρίου 2017, με ωράριο καθημερινά τις πρωινές ώρες 11.00-13.00 και κάθε Δευτέρα και Τετάρτη απόγευμα 5-7 μ.μ.

 

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του Συνεδρίου, τις παράλληλες εκδηλώσεις και άλλες δράσεις παρέχονται στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Δασολογικής Εταιρίας: http://www.forestry.gr.

 

Οι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και φορέων και όλοι οι ενδιαφερόμενοι πολίτες προσκαλούνται να συμμετέχουν στην τελετή έναρξης και στις εργασίες του Συνεδρίου. Τα μέσα ενημέρωσης παρακαλούνται για την ευρύτερη δυνατή δημοσιοποίηση και κάλυψη του κορυφαίου γεγονότος του Δασολογικού Συνεδρίου.

 

   Αθηνά Αηδονά-Αθανασιάδου

Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας 

CAPOCT2017007
free image hosting

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments