....

ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ TIΜΗΘΗΚΕ Η 46η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ [VIDEO PHOTOS]

 

 Μέσα σε συννεφιασμένο σκηνικό, όπως αρμόζει σε μια τέτοια εκδήλωση μνήμης και τιμής για την 46η εκδήλωση της επετείου του Πολυτεχνείου, πραγματοποιήθηκαν οι φετινές εκδηλώσεις στην Έδεσσα. Φέτος, λόγω εργασιών στην πλατεία Ελευθερίας, οι εκδηλώσεις έγιναν στην πλατεία Μεγ. Αλεξάνδρου.

Φορείς και σχολεία τίμησαν τους αγώνες των φοιτητών για ελευθερία και παιδεία. Στο τυπικό της εκδήλωσης, η Αντιπρόεδρος της Α΄ΕΛΜΕ Πέλλας κ.ΔέσποιναΣεμερτζίδου με μια λιτή αλλά ουσιαστικά ομιλία αναφέρθηκε στο μήνυμα της σημερινής ημέρας. Προηγήθηκε επιμνημόσυνη δέηση και ακολούθησε κατάθεση στεφανιών, σιγή ενός λεπτού και ο εθνικός ύμνος.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας (ο οποίος τραγούδησε μαζί με τα σχολεία τον εθνικό ύμνο), ο Δήμαρχος Έδεσσας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πέλλας, εκπρόσωπος του Στρατηγού Διοικητή της 2ας Μεραρχίας, η ΠυροσβεστAική Υπηρεσία, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, η Α΄ΕΛΜΕ Πέλλας, δάσκαλοι, καθηγητές, μαθητές και μαθήτριες, δημοτικοί σύμβουλοι και αρκετοί συνδημότες.

 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments