....

ΣΤΗΝ ΛΙΤΟΤΙΤΑ ΕΙΠΑΜΕ "ΟΧΙ"

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ Π.Α.Ε.Ε. ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, 12/8/2015

Κύριε Πρωθυπουργέ,
Στηρίξαμε τον ΣΥΡΙΖΑ να γίνει Αξιωματική Αντιπολίτευση το 2012. Τον στηρίξαμε ν’ αναλάβει Κυβέρνηση το 2015. Κάναμε υπομονή 6 μήνες να βάλει τα πράγματα σε μια ρέγουλα. Τώρα μας ζητάει να δώσουμε περισσότερα απ’ όσα βγάζουμε. Δεν ξεχνάμε τη λέξη-κλειδί του αντιμνημονιακού αγώνα: ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ! Η κ. Κωνσταντοπούλου καταγγέλλει ότι εκβιάζεστε για πράγματα που δεν θέλετε. Δεκτόν. Σας στηρίζουμε κατά των εκβιαστών. Πειθαρχούμε: 1) στο Σύνταγμα της Ελλάδας (Άρθρο 120), 2) στο αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλ. που βάσει του Άρθ. 16 παρ. 3 Ν. 4023/2011 είναι δεσμευτικό, 3) στο προκαταρκτικό πόρισμα της Επιτροπής Διαφάνειας Δημοσίου Χρέους της Βουλής των Ελλήνων που ορίζει τα μνημονιακά χρέη ως παράνομα, επονείδιστα και μη βιώσιμα.
Εμείς οι αυτοαπασχολούμενοι ελεύθεροι επαγγελματίες, ο κορμός της λαϊκής οικονομίας και της αγοράς, προτείνουμε και διεκδικούμε:
1. Προστασία πρώτης κατοικίας για όλους.
2. Αφορολόγητο εισόδημα έως 12.000 €.
3. Νέα πιο χαμηλή κατηγορία εισφοράς στον ΟΑΕΕ/ΤΕΒΕ για τους αυτοαπασχολούμενους ελεύθερους επαγγελματίες με εισόδημα έως 12.000 €.
4. Απαλλαγή από το παράλογο ‘Τέλος Επιτηδεύματος’ για τους αυτοαπασχολούμενους ελεύθερους επαγγελματίες με εισόδημα έως 12.000 €.
5. Απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ για τους αυτοαπασχολούμενους ελεύθερους επαγγελματίες με εισόδημα έως 12.000 €.
6. 100 άτοκες δόσεις οφειλών προς εφορία και ΟΑΕΕ/ΤΕΒΕ.

Με αμείωτη αγωνιστικότητα,
Συντονιστικό Αγώνα

Image and video hosting by TinyPic

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments